Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogyan vélekednétek, ha a barátotokkal látnátok egy csajt, akivel úgy érzitek, hogy még mindig van köztetek valami?
Figyelt kérdés
Barátnőm van, elég rég óta, de közbejött egy csaj. Bár kétszer fajult csókig a találkozás mégis, nem tudom, hogy reagáljam le, hogy egyik legjobb haverommal falták egymást pár napja.. a csaj 20 éves, vonzó, intelligens, nekem is bejön, de végülis nekem van egy barátnőm.2013. dec. 22. 20:15
1/1 Grim13 válasza:
Kezdjük ott hogy ha a haver tudod arról hogy te hajtottál a csajra akkor nem kéne beleszóljon, max ha te azt mondod hogy nem zavar de gondolom nem volt publikus mivel akkor lebuksz a barátnőd előtt szóval nincs mihez mit szólni. Ezt még muszáj megjegyezzem hogy ha férfi ként szeretnél gondolkodni ne csókolózz más csajokkal ha van barátnőd mert abból csak bonyodalom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!