Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már éltem mindenféle kapcsolatban, így azt hiszem mondhatok véleményt.
Részemről visszataszító a dolog ha az utcán folyik, mit kell fogni a másik kezét, nem fogják elrabolni, az összetartozásotokba nektek kell biztosnak lenni, azt nem kell mutogatni.
Ha meg valaki még úgy is öltözködik, az számomra ultra sitt kategória.
Mikor azonos neművel kavartam akkor is elfogadtak az azonos neműek, nem lenne ez a téma kérdés, ha mindenki otthon intézné a dolgait. Mivel egy NORMÁLIS hetero ember nem aszerint ítéli meg a barátait, az kivel fekszik ágyba éjszaka.
Mondjuk van olyan nem normális akitől azt halottam nem fogok kezet a sráccal, mert meleg és ki tudja mi volt előtte a kezébe, de egy csajjal kezet fog, mert ugye annak nem lehetett brán a kezébe...
Amúgy a mai fiatalok már elfogadják a homot ha azt nem viszik ki az utcára, aki nem fogadja el ott mindig van valami gáz. Vagy ő is az és nem meri megélni, vagy zaklatták, vagy kisebbségi komplexusa van.
Annyi hülyeség van itt ebben a témában, hiába próbáltam évekig érvelni. Nem lehet, aki utálni akarja a melegeket, az utálni is fogja, amíg az a divat a köreiben.
Amúgy meg nem mintha bármit is számítana, hogy kinek mi a véleménye a homoszexualitásról, attól még aki meleg, az meleg. Szóval a kérdés értelmetlen.
Mindeddig ezt a kérdést és válaszokat végigolvasva elfogadtam a melegeket, de ahogy nézem, itt heves veszekedés, reakciók mennek. Ennek így nincs értelme.
Én szerintem is az a megoldás, ha a melegek otthon élik az életüket, teljesen jogosan (azaz akár a melegházasság, örökbefogadás), de ezért cserébe, vállalniuk kell, hogy utcán nem tesznek semmi félreérthető dolgot.
Azzal teljesen egyetértek, hogy a heteroknak sincs joguk az utcán megnyilvánulni, de az még nem gusztustalan, max zavaró.
Amennyiben elfogadják ezt a melegek többsége, akkor részemről éljenek boldogan, ha utcán is meg akarnak nyilvánulni, mint a heterok, akkor viszont elítélem őket.
Felkészültem a lepontozásra, mert a melegek telhetetlenek, és nekik teljes "egyenjogúság" kell, de közben azzal nem gondolkoznak, hogy ez egy "más" állapot, amiben ők benne vannak. Nem rossz, csak "más" a nemi identitásuk.
Emiatt nekik kell kompromisszumokra menni, nem nekünk kell, hogy felforduljon a gyomrunk az utcán.
Szerintem egyébként itt a magyar társadalom alja. Nekem azzal van a bajom Magyarországon, hogy ezt így meglehet csinálni, hogy lehet melegfelvonulást tenni, hogy múltkor annak a személynek állt feljebb, akire rátámadt a boltos.
Egyetlen egy szabály van: "Otthon csináld amit akarsz, kint élj hétköznapi emberként".
Nem érdekel engem más. Van aki ezt elfogadja, van aki nem, de attól függően, hogy van aki hajlandó alkalmazkodni, még nem biztos hogy mindenki.
ezt rossz helyen kérdezed.
Felesleges köröket futsz, mert itt 1 dolog megy csak:
a homoszexualitást támogatók felpontozást
az ellenzők lepontozást kapnak.
De még azok is akik nem teljesen ellenzők.
Ezek után ne is várd, hogy egyetlen egy nyomorult homoszexuálist eltűrjek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!