Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem azt csinálnak amit akarnak, néha sajnálom is őket.
Azonban mivel hetero vagyok én is, és volt már egy elég gusztustalan szituáció az utcán (konkrétan kézen fogva mentek, majd azt hiszem elkezdtek csókolózni.), amit én úgy láttam, meg, hogy éppen ettem és néztem ki az ablakon.
A következmény az lett, hogy elment az étvágyam, és gondolkoztam is rajta, hogy utánuk megyek és kifizettetem velük.
Otthon nyalják falják egymást, legyen gyerekük stb. Minden joguk megvan hozzá, de kivül azért kontrollálják már magukat, örülök ha boldogok, csak ne úgy legyenek már azok, hogy a heterok mint én is rosszul legyenek az ilyenektől. Ez gusztustalan már ne haragudjatok.
érdekes a 31-es véleménye amúgy, mármint, hogy vannak ellenérzései de a gyereknevelést megengedné
nem is gondoltam hogy vannak ilyenek, akiknek tényleg csak a látvánnyal van bajuk
de ez tök jó szerintem
egy leszbikus
Kedves utolsó!
Örülök hogy érted amit írni akartam, nekem nincs jogom mások boldogságát elvenni, csak épp azt nem szeretem, amikor ezt olyan emberek tudtára akarják adni, amik nemi indentitás miatt nem kiváncsiak erre.
Egyébként szerintem az égegy világon senkinek nem lenne baja a homoszexualitással - és szerintem meg sokak szerint is elfogadott dolog - ha a homoszexuálisok nem szeretnék valamiért magukra vonni a figyelmet akár az utcán is.
32-es a gond ott van, hogy mivel a hetero a "normális" vágy, ezért ez nem undorító dolog.
Nem azt mondom, hogy nem zavar néha, amikor egymás szájában vannak az utcán - mert zavar, főleg mert most egyedül vagyok - de nem undorító, mint amikor 2 meleg csinálja.
de amúgy az nem igaz, hogy mindenki magára akarja vonni a figyelmet...
isten ments, és rettenetesen félek a homofóboktól :D
35-ös: Én is hetero vagyok, de nem értek veled egyet. Attól még, hogy mi vagyunk többségben, nem azt jelenti, hogy heterónak lenni normális, melegnek lenni meg nem normális dolog. Ennyi erővel mondhatnád azt is, hogy a barnaszeműek normálisak, a kékszeműek meg nem normálisak, mert ők kevesebben vannak, ezért napszemüveget kell hordaniuk az utcán, hogy eltakarják az abnormalitásukat.
Arról meg hogy mi undorító meg mi nem: gondolom a melegek sem kíváncsiak a heteró párok csókolózására az utcán, ugyanúgy ahogy te nem vagy kíváncsi a meleg párokra. De neked nincs jogod eldönteni, hogy amit te érzel, az úgy jó és mindenkinek ahhoz kell tartania magát a világban -- ahogy mások éreznek az meg rossz. Nekem az a véleményem, hogy vagy mindkettő (hetero és meleg párok kézfogása/csókja az utcán) legyen betiltva, vagy pedig mindkettő legyen elfogadva. Ez a köztes megoldás igazságtalan. Tudod erre mondják: ha nem tetszik, ne nézz oda!
28/N
Utolsó, még mindig ott a baj, hogy az a helyénvaló, vagyis az a génileg normális aki hetero.
Aki meleg, ő se kevesebb a heteronál, csak "más" mint a többi. Nekik sajnos, alkalmazkodni kell a heterokhoz.
Ez nem olyan mint a fiú vagy lány, hogy megszületik egy gyerek, és vagy fiú vagy lány lesz.
Mert megszületik egy gyerek és mondjuk te vagy a szülő, eszedbe jut-e az, hogy vagy meleg vagy nem meleg lesz?
Mindenki heteronak indul, akit a saját neme fog érdekelni, az valóban "más" a többitől, ami nem azt jelenti hogy kevesebb.
Éppen ezért, ő nekik kell alkalmazkodniuk. Nem tudom ismered-e Vona Gábort. Nem mint politikus, hanem mint ember.
Ő fogalmazta meg egyszer, hogy mit kéne adni a melegeknek (házasság, gyerekfogadás stb.), de milyen kompromisszumokat kéne ezért adniuk (utcán való viselkedés /csók stb./, melegfelvonulások megszüntetése)
Az a legfontosabb, hogy nekünk nem az a rossz, hogy nekik akarunk rosszat, hanem pont azt akarjuk, hogy "elfogadhassuk" a melegeket. De ha erre nem hajlandóak, akkor igen is - én is - ellenük leszek.
nem az a kérdés hogy minek indul, hanem senki nem gondol arra (szülei, társasága, rokonok), hogy ő meleg.
Amíg valakiről nem derül ki, mindenki heteronak hiszi. Ezt így értettem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!