Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményed a homoszexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Indokold!

2013. okt. 20. 14:15
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Sem a férfiakat, sem a nőket nem ítélem el. Fiatal vagyok, sok fogalmam még nem lehet a dologról, de engem irritál az olyan megkülönböztetés, mint az identitás, bőrszín, vallás...

Ha lenne egy barátom, aki meleg, nem zavarna, támogatnám mindenben. Egy meleg ember, elég sok mindent átélhet, ami szörnyű lehet. Sulinkban is kiderült egy lányról, hogy leszbikus, és mindenki róla beszélt, megbámulta, és sértegette. Ez nagyon fáj. Nem értem az embereket.

Ők nem tehetnek róla. Sem azok akik más vallásúak és más bőrszínűek mint a "megszokott". Remélem az ilyenek visszakapják azokat a bántásokat, amiket másokkal csináltak, mert megérdemlik.

15/L

2013. okt. 23. 12:39
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
B*zis. Indoklás: szinonima.
2013. nov. 2. 21:36
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
Az a véleményem hogy ez valószínűleg abból adódhat hogy korábban rossz "élménye" volt a nőkkel ezért bu..ult be, de ez bonyolult kívülállóként kíváncsi lennék egy meleg véleményére hogy koràbban volt nővel vagy egyszerűen jobban tetszik neki a kêményseprés? Személy szerint nem kedvelem őket az êlet rendje hogy legyenek gyerekeink ha lehet, képzeljük el mikor szegêny gyereknek szülői értekezlet van fiam látom itt van mind a két apukád. Pfujjj. Undorító
2013. nov. 2. 21:48
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

leszbikusként tudok nyilatkozni

semmiféle rossz élményem nem volt férfiakkal, sőt igazán szerencsés vagyok, nincsenek bunkó férfi ismerőseim

nem vert az apám, nem alkesz, nem váltak el a szüleim semmi ilyesmi

mégis leszbikus vagyok

nem izgat fel egyszerűen egy férfi, nem kívánom meg, nem szeretnék érinteni "úgy" férfit, és nem is szeretném hogy egy férfi "úgy" érjen hozzám

de nem gyűlölöm a férfi nemet vagy ilyesmi, csak nem kívánom

amit nem nagyon szoktak elhinni, és azt hiszik így akarom lerázni őket, ami elég szomorú mert senkit nem akarok megbántani

na mind1 már eltértem a tárgytól :D

19/N

2013. nov. 3. 20:01
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy a meleg emberek között vannak a legkedvesebb ,aranyosabb, helyesebb, okosabb, szerényebb, emberek a világon :D

Indokom : az hogy én is meleg vagyok ;)

2013. nov. 3. 20:05
 26/47 anonim ***** válasza:
Amíg nem előttem falják és tapogatják egymást, addig nem érdekel, kinek milyen a beállítottsága, ismerek nagyon jó fej meleg srácot. De ha előttem csinálnák, annak nagyon nem örülnék, kényelmetlennek érezném, megalázónak, mert elég konzervatív családban nőttem fel.
2013. nov. 9. 23:38
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

bocsi de tök kíváncsi lettem, mikor olvastam, hogy megalázónak éreznéd

szeretném megérteni

meg tudnád magyarázni? :)

2013. nov. 10. 00:10
 28/47 anonim ***** válasza:
Amíg nem nyílvánosan csinálják nincs gond.
2013. nov. 20. 22:27
 29/47 anonim ***** válasza:
biztos jó dolog, de én inkább biszexuális maradok
2013. nov. 20. 22:37
 30/47 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el őket,ugyanolyan emberek.Hetero vagyok de támogatom őket,hogy házasodhassanak meg gyereket fogadhassanak örökbe.
2013. nov. 20. 22:45
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!