Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményed a homoszexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Indokold!

2013. okt. 20. 14:15
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
68%
Leszbikus vagyok és néha haragszom a többi melegre a viselkedés miatt. Rólam is tudja mindenki, de pl. nem érzek szükségességet az iránt, hogy a barátnőmmel smároljak nyilvános helyen. Kézfogás sincs az utcán, puszi is csak arcra. Amúgy meg teljesen egyenrangúnak érzem magam a heterókkal, szóval...
2013. okt. 20. 18:10
 12/47 anonim ***** válasza:
48%
szerintem is gáz ha nyilvános helyen csinálnak olyanokat mint amit az előttem író leírt, sőt undorító, ugyanakkor van meleg ismerősöm és talán ezért talán másért, mindaddig amíg nem látom nem zavar.
2013. okt. 20. 20:22
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
a homoszexualitásról az a véleményem, hogy a természetben előforduló természetes jelenség, a szexuális orientáció egyik variációja.
2013. okt. 20. 21:24
 14/47 moonlightsentinel ***** válasza:
100%

"Leszbikus vagyok és néha haragszom a többi melegre a viselkedés miatt. Rólam is tudja mindenki, de pl. nem érzek szükségességet az iránt, hogy a barátnőmmel smároljak nyilvános helyen. Kézfogás sincs az utcán, puszi is csak arcra."

És ezzel alá is írod azt, aki beszorítana minket a négy fal közé :P

2013. okt. 21. 07:41
 15/47 anonim ***** válasza:
0%
14: Már ne is haragudj, de szerintem illetlenség az utcán smárolni. Egy ölelés, vagy hozzábújás az oké és az nem is olyan feltűnő. Még a kézfogás is elmegy valamennyire, de minek kezet fogni az utcán? Nem vagyunk már ovisok.
2013. okt. 21. 10:42
 16/47 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sincs semmi bajom azzal aki a saját neméhez vonzódik, de ahogy itt az előttem szólók is írták nem az utcára való. És igen a négy fal között kell hogy maradjon az "intimitás" része. Szerintem ez nem egy akkora dolog. Én egyébként heteró pároktól is gyűlölöm hogy az utcán nyalják falják egymást, mert szerintem senki nem kíváncsi rá meg amugy se tartozik senkire. Nekik is inkább a négy fal között kellene ezt elintézni nem a pl a járda közepén.
2013. okt. 21. 12:38
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

15-ös: Ebben pedig nagyot tévedsz. Mi olyan nagy dolog a kézfogásban? Ha ti nem igénylitek, akkor nem kell csinálni, ennyi. De bármilyen orientációjú párnál egy kézfogás bőven megengedhető. Senkit sem bánt, senkit sem sért, max a barom homofóbokat, de őket minden ilyesmi zavarná, még az is, ha csak tudnának róla, hogy valaki meleg/leszbikus a közelükben.

Én véleményem szerint a kézfogás, plusz akár még egy szájra puszi találkozásnál, elköszönésnél bőven belefér.

Aki meg azzal jön, hogy hogyan magyarázza meg ezt a gyereknek, annak nincs elég fantáziája és rossz szülő. Elég egyszerű elmondani, hogy "az a két bácsi/két néni szereti egymást, ennyi".

2013. okt. 21. 12:45
 18/47 anonim ***** válasza:

"Még a kézfogás is elmegy valamennyire, de minek kezet fogni az utcán? "

???

2013. okt. 21. 14:14
 19/47 anonim ***** válasza:
24%
15: Mint írtam, én magam is leszbikus vagyok. Nem kell úgy csinálni, ahogyan én, de szerintem ami privát, az maradjon privát. Amúgy egyetértek veled pl. a gyerek témánál.
2013. okt. 21. 15:26
 20/47 anonim ***** válasza:
0%

igazat adok annak aki azt írta hogy a heteroknak se szabadna az utcán csókolozni stb., mert lehet egyeseket bánt.

De azért vázoljuk fel, mi történik ha meglátok egy hetero párt, és zavar: - rosszul esik/kellemetlenül érzem magam.

Ha egy homoszexuális párt: - hányingerem lesz, gusztustalan.

Aki meleg, vagy biszex, őket nem azért akarjuk a 4 fal közé zárni, mert utáljuk őket, hanem mert a heterokból hányingert váltanak ki.

De természetesen a heteroknál se értelmes ha kint smárolnak.

2013. okt. 21. 20:07
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!