Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lány-lány téma. Félek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány-lány téma. Félek az első alkalomtól, hogy rossz lesz. Leszbikus lányoktól kérdeznék elsősorban?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok leszbikus kapcsolatban. Voltam már fiúval, jó volt, de a kapcsolatunk nem működött és most a barátnőmmel nagyon boldog vagyok. Ő még szűz és szintén bizonytalan a beállítottságával kapcsolatban, de nem foglalkozunk ezzel, csak szeretjük egymást.

2 hónapja vagyunk így és már nagyon szeretnék lefeküdni vele, de gátlásos vagyok és félek, hogy mi lesz. Mármint hogy bénázunk és mivel Ő még pasival se volt, nem tudom, hogy kell hozzá közeledni, hogy ne legyen túl hirtelen. Csókolózni szoktunk, meg simogatni egymást, de még több nem volt pont emiatt.. Még sosem "elégítettem ki" lányt és eléggé félek tőle, hogy nem lesz jó neki, mert túlságosan rágörcsölök. Tudnátok tanácsot adni? Főleg olyanok, akik kicsit már tapasztaltabbak.

2013. júl. 12. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

azt akartam tanácsolni amit a 6-os, mi így csináltuk :)

pontosan mi megbeszéltük, hogy 1 hónapig nem fekszünk le (ezt igazából én kezdeményeztem, mert én is nagyon izgultam) de addig is aludtunk együtt, fokozatosan haladtunk (először még ruhában, aztán póló nélkül, aztán alsó nélkül, aztán mindkettő lekerült, utána a melltartó és csak a végén minden...de ez nem egy nap, hanem több nap eredménye volt)

ha már ismered a testét tudod mire mennyire érzékeny, akkor mire odakerülsz egyrészt magabiztosabb leszel, másrészt kellőképpen fel tudod izgatni ahhoz, hogy kb 5 perc alatt elmenjen :)

ja és én nagyon féltem attól, hogy nem fog elmenni, mi megbeszéltük, hogy semmi masztizás nincs :D

tényleg nagyon izgultam

de aztán végül kb két hét után én kezdeményeztem az egy hónap megszegését :D szóval tényleg az a lényeg, hogy fokozatosan

ismer a hátát, derekát, nyakát, karját, mindenét, mielőtt lekapnád a bugyiját :)

Sok sikert, privátban nekem is írhatsz, ha lenne még kérdés, de elburjánzanának itt a szitkozódók :D

19/L

2013. júl. 14. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
hát én pont így voltam ezzel. Nekemis volt barátom, stb, de szintén nem működött a kapcsolatunk. aztán egy évig nem volt senkim, mert .. voltak fiú "hódolóim" stb, de egyáltalán nincs gusztusom már a férfiakhoz. most van egy nagyon aranyos barátnőm, akit imádok, és pont nemrég volt meg az első komolyabb dolog :) előtte ő sem volt fiúval, és lánnyal sem. csak úgy jöttek maguktól a dolgok :) ne parázzatok rá. biztosan nagyon jó lesz :) miis kicsit féltünk, deaztán ment minden úgy, ahogy kellett :)
2013. júl. 14. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
4%

"szeretnék lefeküdni vele"

Meséld már el,hogy mi a fenét fogtok csinálni f..z nélkül.

Értem én,hogy vannak alternatív megoldások ,de annál jobb nincs mikor az igazi beléd csúszik.

2013. aug. 12. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy neked nincs annál jobb, szóval te csináld úgy ahogy neked jó, és mi is úgy csináljuk ahogy nekünk jó :D Problem? :)
2013. aug. 14. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
92%
Úristen... Én 6-os előtt fejet hajtok. Nagyon jó amit írt, látszik, hogy értelmes és abszolút pozitív a szemléletmódja is. És mindezt 16 évesen. :O
2013. okt. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!