Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy nem merem felvállalni?
leszbikus vagyok és nem merem fel vállalni az iskolában meg interneten(facebook-on)
egyszerűen félek hogy ha el mondom nem marad senki aki barátkozna velem
mit tehetnék ?
17/L
" nem marad senki aki barátkozna velem"
Hagy cáfoljak rá erre. Én pasi vagyok és az egyik gyerek kori barátom meleg és ugyanúgy a haverja vagyok mint 6-8 évvel ezelőtt. Jó egy kissé meglepett mikor közölte,de én csak annyit kértem h ne másszon rám.
De mondta h nem is teszi azóta minden pasijáról tudok és tök nyíltan beszél erről és állása is van.
Nem hiszem h ez a lányoknál másképp lenne. Csak a buta emberek sztereotipizálnak a szexualitás alapján.
Ettől még te simán lehetsz jó fej aranyos... a normálisabbja ezt be fogja látni és ugyanúgy a barátaid lesznek. Aki meg nem azt sz.rd le.
24 F
igazatok van
de van egy legjobb barátnőm még neki sem mertem meg mondani :(
ráadásul mostanában több szőr is össze vesztünk félek hogy el mondaná valakinek :(
facebookon én sem állítottam be,barátok,néhány ismerős tudja hogy mindkét nemhez vonzódok,annyival elintézték hogy fura de büszkék rá hogy felmerem vállalni és az egyik barátnőm megkért hogy ha esetleg férjhez menne akkor előtte gondoskodjak róla hogy ne maradjon ki neki a "smároltam egy csajjal" élmény
19L
facebookon ne vállald fel szerintem, az kb életveszélyes dolog :D
barátaimnak én akkor mondtam el mikor összejöttem az első barátnőmmel, és együtt örültek velem
a szüleim......hát.....azt hagyjuk....3 év után most kezd stabilizálódni a helyzet, bár a páromról hallani se akarnak nem hogy találkozzanak vele
De minden szülő máshogy reagál, ebben nem tudok tanácsot adni
viszont én egy barátomat se vesztettem el, még azt se akinek azt hittem ez problémát fog okozni
egy osztálytársamnak köszönhetően az osztályfőnököm is megtudta, és ő is nagyon jól kezelte szerencsére, de baj is lehetett volna belőle
szóval csak annak mond el akiben igazán megbízol, és ne egyszerre mindenkinek
19/L
köszönöm mindenkinek a biztató és támogató szöveget
bárcsak ti lennétek az osztálytársaim és barátaim :)
köszönöm még egyszer :D
most öszintén,miközük hozzá?
nem kell felválalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!