Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van egy lezbi barátnőm. Fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lezbi barátnőm. Fiú vagyok, hetero, de mostanában eléggé összelettem zavarodva. Mindig meleg filmeket nézet velem. Lehet bekéne fejezni a barátságot vele?

Figyelt kérdés

Sokszor szoktunk filmezni. A barátnőm idősebb nálam jóval, és szeret cukkolni ezekkel a meleg filmekkel. Tehát amikor filmet nézünk a lakásán, akkor mindig betesz nekem vmi meleg témájút.

Eddig elviseltem, meg feszengtem, eléggé taszított, de most betett egy olyat ahol korombeli fiúk játszanak, és hát eléggé elérzékenyültem a filmen, amit észrevett, és úgy vettem észre, hogy ez őt elégedettséggel tölti el. Viszont nagyon össze vagyok azóta zavarodva, mert be kell vallanom, tetszettek az intim jelenetek. most meg totál össze lettem zavarodva. Mit csináljak? Lehet rossz hatással van rám ő? Lehet ha abbahagyom a barátkozást vele, akkor utána újra normális leszek, és nem érzem majd ezt a keszekuszaságot magamban?

Vagy lehet egyszerűen csak azért váltotta az a film ezt ki, mert van bennem valami hajlam? ha igen ezt még el lehetne fojtani csírájában? ha igen hogyan? A lezbikkel nincs bajom, de a búzikat nem bírom. sry. Soha nem lennék az inkább felakasztom magam, szal ne kezdjenek itt homokosozni engemet egyesek, please!

(a film címét privátban elmondom, nem akarok reklámozni!)

f

2013. jan. 28. 13:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

én is leszbikus vagyok de komolyan nem értem ez mire jó -.-

amúgy nem hiszem, hogy meleg lennél, nyugi :)

ha voltál már lánnyal és az együttlét kielégített minden téren akkor szerintem ne aggódj

2013. jan. 30. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Hali! Jól megkaptad egyesektől.:D

Pedig csak össze vagy zavarodva és hát kicsit tényleg homofób vagy, de erről nem csak te tehetsz.

Viszont nem értek egyett az előttem hozzászólóval, szerintem benend is van hajlam, sőt szerintem a barátnőd látta ezt rajtad és ezért nézetett iylen filmeket, hogy segítsen rajtad. És hidd el elég hülye ötlet elfojtani a dolgokat. Inkább most próbálnád ki mi tetszik igazán vagy 40 éves házason?:)

2013. jan. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!