Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lezbi barátnőm. Fiú vagyok, hetero, de mostanában eléggé összelettem zavarodva. Mindig meleg filmeket nézet velem. Lehet bekéne fejezni a barátságot vele?
Sokszor szoktunk filmezni. A barátnőm idősebb nálam jóval, és szeret cukkolni ezekkel a meleg filmekkel. Tehát amikor filmet nézünk a lakásán, akkor mindig betesz nekem vmi meleg témájút.
Eddig elviseltem, meg feszengtem, eléggé taszított, de most betett egy olyat ahol korombeli fiúk játszanak, és hát eléggé elérzékenyültem a filmen, amit észrevett, és úgy vettem észre, hogy ez őt elégedettséggel tölti el. Viszont nagyon össze vagyok azóta zavarodva, mert be kell vallanom, tetszettek az intim jelenetek. most meg totál össze lettem zavarodva. Mit csináljak? Lehet rossz hatással van rám ő? Lehet ha abbahagyom a barátkozást vele, akkor utána újra normális leszek, és nem érzem majd ezt a keszekuszaságot magamban?
Vagy lehet egyszerűen csak azért váltotta az a film ezt ki, mert van bennem valami hajlam? ha igen ezt még el lehetne fojtani csírájában? ha igen hogyan? A lezbikkel nincs bajom, de a búzikat nem bírom. sry. Soha nem lennék az inkább felakasztom magam, szal ne kezdjenek itt homokosozni engemet egyesek, please!
(a film címét privátban elmondom, nem akarok reklámozni!)
f
Jesszusom!
Egy filmtől melegnek lenni,meg már az öngyilkosság gondolatát pedzegetni?
Mi van?!
Mert ha én olyan filmet nézek,ami mondjuk egy krimi,és nőket erőszakolnak meg benne,akkor én is egy ilyen leszek?
Vagy ha megnézem a Bambit,akkor négykézlábra ereszkedem,és vígan szaggatom a füvet a fogammal az erdőben?
Elmondok valamit!
Nem az is most a legnagyobb baj,hogy esetleg meleg lennél,hanem az,hogy sürgős kezelésre szorulsz,mert valami nincs rendben az agyadban!
77% os kommentelő!
Nem állt fel, de azokon a jeleneteken amikor volt a filmben intimitás, nagyon úgy éreztem hogy. ehh, ezt eltudnám énis viselni. kb ez. de nm állt fel, csak a szivem gyorsabban vert, ilyenek.
Akkor talán nem arról van szó, hogy lappang benned meleg hajlam. Lehet egy minimális intimitás igény, ennyi. Kedvesség, gyengédség iránti vágy. A barátnők sokszor ezt kiélik egymáson- anélkül hogy KICSIT IS leszbikusak lennének.
Nekem nőként nincs rá szükségem, de ismerek nőket akiknek igen, viszont biztos vagyok benne, hogy NEM tudnának egymáshoz szexuálisan közeledni.
Gyakran a fiúk is kiélik, latensebb módon, foci, sport közben, baráti ölelések közben. Ők nyíltan nem merik annyira, mert a fiúknak "illik versengeni, meg szívatni egymást mégha haverok is" a lányoknak meg "illik szeretni egymást" (bár nekem ennek ellenére, ahogy jeleztem, a barátnők intimitása "színi-mázi" módon menne csak, mert nem olyan vagyok... ezért el sem játszom, illik nem illik).
Tehát, talán téged csak ez kapott el. El tudnál viselni egy ölelést, egy emberi érintést.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a lányoknak meg "illik szeretni egymást MÉGHA UTÁLJÁK IS A MÁSIKAT" :DD
Többek között ez is vezethet azokhoz a gyönyörű szép kétszínű lánybarátságokhoz, melyekben körbepuszilják a másikat 5-ször, de a háta mögött úgy keresztbe tesznek, hogy csak na.
De ez nem ide tartozik.
Másik válaszoló: a leszbikus lányok tapasztalataim szerint utálnak fiúkkal együtt menni csajozni. Nagyon kevés a valóban leszbikus lány. Akiket diszkókban láttok együtt táncolni, ölelkezni, azok az esetek 99%-ban HETERO lányok és épp a fiúk miatt csinálják ezt. Tehát ha adott egy leszbikus csaj és egy fiú aki fel akarja szedni őket, 100, hogy a fiúval mennek el...
Extra esetben akár bele is tartozhat. Azt is láttam, hogy egész fiatal, nagyon helyes srácok szerepelnek benne. Nem írom, hogy "feminimek", mert számomra a nőt az amolyan "femme fatale" jelenti és ezek a srácok arra nem hasonlítanak.
Na de nem is érett, túl férfias férfiak, inkább amolyan kis semlegesek, a "Nő" és a "Férfi" között valahol.
Hát, valószínűleg felfedezni vélt benned valami hajlamot és segíteni szeretne. Mondjuk én is találok itt ellentmondásokat: most akkor idegesítenek az ilyen filmek, vagy csak eljátszottad ezt eddig? Meg megfordult a fejedben, hogy esetleg vonzanak a fiúk... Egyáltalán, miért kell néhány filmből drámát csinálni? Homoszexuálissá válni nem lehet, de ha neked ilyesféle gondolataid vannak, hogy valamit kihoz a barátod/a filmek belőled, akkor érdemes elgondolkodnod máson is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy meleg vagy, csak felhívom a figyelmed arra, hogy miféle jelekbe láthatja bele a barátod a homoszexualitást. Az is lehet, hogy szimplán szeretnf, ha jobban elfogadnád a meleg férfiakat (mondjuk jogos).
Ja, és még nézz utána Kinsey-nek, csak hogy ne múljon el nélküle a nap.:)
hát igen, én is elfojtott érzelmeket látok: "mert be kell vallanom, tetszettek az intim jelenetek."
és ha szeretnéd, hogy egy fiú gyengéd legyen hozzád, akkor ez nem kérdéses már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!