Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lezbi barátnőm. Fiú vagyok, hetero, de mostanában eléggé összelettem zavarodva. Mindig meleg filmeket nézet velem. Lehet bekéne fejezni a barátságot vele?
Sokszor szoktunk filmezni. A barátnőm idősebb nálam jóval, és szeret cukkolni ezekkel a meleg filmekkel. Tehát amikor filmet nézünk a lakásán, akkor mindig betesz nekem vmi meleg témájút.
Eddig elviseltem, meg feszengtem, eléggé taszított, de most betett egy olyat ahol korombeli fiúk játszanak, és hát eléggé elérzékenyültem a filmen, amit észrevett, és úgy vettem észre, hogy ez őt elégedettséggel tölti el. Viszont nagyon össze vagyok azóta zavarodva, mert be kell vallanom, tetszettek az intim jelenetek. most meg totál össze lettem zavarodva. Mit csináljak? Lehet rossz hatással van rám ő? Lehet ha abbahagyom a barátkozást vele, akkor utána újra normális leszek, és nem érzem majd ezt a keszekuszaságot magamban?
Vagy lehet egyszerűen csak azért váltotta az a film ezt ki, mert van bennem valami hajlam? ha igen ezt még el lehetne fojtani csírájában? ha igen hogyan? A lezbikkel nincs bajom, de a búzikat nem bírom. sry. Soha nem lennék az inkább felakasztom magam, szal ne kezdjenek itt homokosozni engemet egyesek, please!
(a film címét privátban elmondom, nem akarok reklámozni!)
f
Én fordítva vagyok ezzel. A meleg fiúkat nagyon kedvelem, a bi fiúkat még inkább. a lezbikkel semmi bajom, nem írom, hogy utálom őket. A helyes kifejezés: távolról elviselem. Akár még barátkozom is vele, HA egymás "hálószoba" titkait magánügynek tekintjük (nem tehetek róla, nőként nekem két csaj szerelme nagyon taszító dolog :S).
Nálatok viszont nem tudom, mi lehet és ez nem csak rád vonatkozik. A "barátnőd" talán kompenzálni akar valamit.
Leszbikus nőként nem fogadták el őt úgy, ezért (bár ezt nem rajtad kellene "levernie") megpróbálja a többi embert is a homoszexualitás irányába elvinni (legalábbis téged). Lám- nem csak rá lehet jellemző ez, amolyan általános dolog.
Az külön tesz rá egy lapáttal, ha tudja, "utálod" a b.zikat.
Sok leszbikus nőnek nagyon kellemetlen érzés, ha őket elfogadják, a meleg fiúkat meg nem. Ez ugyanis arra utal, hogy őket azért fogadják el a férfiak, mert "nők", és mert a férfiaknak ez "szexi" látvány. Ez még hetero nőnek sem esik jól, leszbikusnak meg, aki nem vonzódik a pasikhoz, főleg nem.
Talán egy kis bosszú ez a részéről feléd, öntudatlanul?
Ha elérzékenyültél a filmen, az nem gond. Az lenne, ha felizgultál volna. Egyszer egy hetero sráccal néztünk meleg filmet, az "emberi" részén ő is elérzékenyült, pedig nem vonzódik a fiúkhoz.
Akkor lenne benne hajlam, ha felizgultál volna.
Bár talán erre utalsz azzal, hogy "tetszettek az intim jelenetek".
Ennek alapján viszont egyértelmű, hogy bár a tudatos éned tiltakozik a dolog ellen, de ha legyőznéd a homofóbiád (talán pont emiatt olyan túlzott? és az is lehet, hogy ezt vette észre és akarja "lebontani" a barátnő?) akkor egy nagyon enyhe biszexualitásra hajlandóságot mutatnál. Attól megmaradhatnál a csajoknál.
Kettős mérce... Sajnos a reakciódból elég világos, hogy olyan környezetben nőttél fel, ahol folyamatosan erőszakosan nyilvánultak meg a melegek felé, és ettől félsz, hogy nehogy te is a "gyűlölet tárgyává" válj (igazából azoktól félsz, akinek te is mutatkozol: a homofóboktól, bár nem vagy igazán homofób, mert akkor a leszbikusokkal se állnál szóba, egyszerűen a környezeted azt mondja, hogy a meleg fiúk rosszak, a meleg lányok beleférnek, de ez álszentség és nem helyes).
Na mindegy, nem vagyok pszichológus és megváltoztatni se akarlak, tehát a reagálás:
meleggé nem tudsz változni, ez nem így működik. Az erotikus részek valószínűleg azért jöttek be, mert fiatal vagy, tele hormonokkal, és ilyenkor akár egy fára is begerjednél, tehát ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket :)
Ha meg emiatt akarod megszakítani a lánnyal a barátságot, akkor az nem is igazi barátság. Beszélned kellene vele, hogy te már unod ezeket a filmeket, vagy esetleg legyen úgy, hogy egyszer te viszel filmet, egyszer meg ő, és akkor kevesebbszer kerülsz ilyen helyzetbe.
Egyébként marhára nem értem, hogy ha ő leszbikus és a csajokat szereti, miért néz fiúkat "tartalmazó" filmeket amikben INTIM jelenetek vannak. Ráadásul meleg filmek. A leszbikusoknak egy pasi is taszító tudtommal, nemhogy kettő együtt...
Ez kb. olyan, mintha én leszbikus filmeket néznék.
El nem tudom képzelni nőként sem, de még akkor sem, ha férfi lennék... szerintem úgy is a fiúkat szeretném.
Rengeteg meleg témájú, enyhén erotikus film van. Jóval több, mint "leszbi" film. Ez részben megmagyarázhatja, hogy a lány miért fanyalodik ezekre, ha esetleg a homoszexualitás témájával kapcsolatban kell keresgélnie. Bár nekem még ettől függetlenül is kínai kicsit.
(Nekem is írhatsz címeket. :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!