Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, biszex nők, akik használnak szexjátékokat. Realisztikus, minimalista vagy fantasy játékokat preferáltok? Természetes, semleges színben, vagy színesben? Vagy esetleg akinek nincs, de szeretne, milyen tetszik neki?
Figyelt kérdés
Realisztikus = hasonlít emberi testrészre alakjában (legyen ez farok, száj, punci stb)
Minimalista = letisztult, célszerű formája van, de nem hasonlít semmire alakjában (geometrikus)
Fantasy = valami egyéb formája van, nem formáz nemi szervet, de valami elvonatkoztatott dolgot igen (virágok, gombák, csápok stb)
ma 14:23
A kérdező szavazást indított:
Realisztikus, természetes színben
Realisztikus, semleges színben
Realisztikus, vad színekben, világítson, legyen benne csillám stb
Minimalista, testszínekben
Minimalista, semleges színekben
Minimalista, vad színekben, világítson, legyen benne csillám stb
Fantasy, de természetes színekben (pl piros rózsa forma csiklóizgató)
Fantasy, semleges színekben
Fantasy, vad színekben, világítson, legyen benne csillám stb
Nincs preferenciám, vagy egyszerre több is tetszik
7 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nekem egy ilyen teljesen alap vibri van lassan már 15 éve. Csikló izgatásra (én azt szeretem) tökéletes.
Amire még emlékszem az a hitachi magic wand (remélem jól írom). Hát az valami brutálisan erős volt, a fogaim kocogtak tőle. Exem viszont azt szerette, mármint magán.
2/3 anonim válasza:
Sima uveg dildom van es egy womanizer
Ennyi eleg.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Jaja, tényleg tudnak erősek lenni. Bár azóta azon is van fokozat, meg vannak ilyen hülye ritmusok is, ilyen forma 1es autó, meg traktor a dűlőúton, amiket szerintem senki nem használ. 😆
ma 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!