Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha van az alkarod belső...

Ha van az alkarod belső részén egy kisebb minta, egy szintén kicsi minimalista mintát hova tetetnél?

Figyelt kérdés

Ami van az kb 10 centis, a bal alkarom belső részén van, nagyjából hasonló nagyságút szeretnék.

Te hova tennéd ha ez lenne a felállás?

jún. 15. 11:40
A kérdező szavazást indított:
Bal alkar külső rész
Jobb alkar belső rész
Jobb alkar külső rész
Bal felkar külső rész
7 szavazat
 1/4 Metionin ***** válasza:
60%
Hát én szeretem a szimmetriát, emiatt a jobb alkarra ugyanoda. De mintafüggő is, hogy jól nézne-e ki ott. Kicsit nagyobbak és egy hasonló méret van a 2 alkarom belső részén és a bal felkarom elülső részén.
jún. 15. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Én nemrég a két könyököm fölé (felkar külső rész) varrattam kb. hasonlóan 10 centis mintákat. Tök jól mutat ott is.
jún. 15. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Amúgy én is így vagyok ezzel, így hogy csak az egyik karomon van valahogy érzem hogy nincs "egyensúlyban".😅
jún. 15. 20:52
 4/4 Metionin ***** válasza:
52%
3. Ne is mondd, most nekem is emiatt tűnik üresnek a jobb felkarom :D varratni kell hatodikat, hogy páros legyen :D
jún. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!