Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen úton tudnánk megszervez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen úton tudnánk megszervezni, hogy a feleségemet lássam egy másik nővel szexelni?

Figyelt kérdés

Közeli barátok esetén félénk felvetni az ilyet az utólagos kellemetlenségektől, ismeretlen, fizetős nőt pedig nem szeretnénk erre hívni, hanem olyat, aki valóban élvezi a szituációt.

Tinderen az ilyen próbálkozások mindig ígéretes indulás után leplezett párcserés próbálkozások voltak. Más hogyan kivitelezi az ilyet?

dec. 22. 07:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Itt nem látom, hogy bárki csajozás tanácsot kért volna b bárkitől.
dec. 23. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem az előző vagyok, de halkan ideidézlek:

"Más hogyan kivitelezi az ilyet?"

dec. 23. 21:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez nem csajozás tanács kérése.
dec. 24. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Hanem? Neked mit jelent a csajozás szó akkor? Mert nekem azt, hogy felszedsz egy nőt. Te pedig ebben lesz tanácsot.
dec. 24. 21:15
 15/21 A kérdező kommentje:
És ebben hol látod azt a kitételt, hogy felszedek egy nőt?
dec. 24. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Te tényleg a hülyét játszod itt.

Vagy talán az hitted, hogy a hármasodhoz nem kell majd csajoznod, hanem dőlnek a privátok a fiókodba?

dec. 25. 08:15
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem. Én azt mondtam, hogy mivel semmilyen érintkezésbe nem kerülök a nővel, ezért nem látom be, mi ebben a csajozás.

Plusz semmiféle párkapcsolati kialakítási szándék sincs benne.

Neked az is csajozás, ha valaki elmegy szexelni mondjuk egy prostival pl?

dec. 25. 12:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy fel kell szedni azt a nőt is, nem? Ha prosti lenne, nem kéne, de te nem olyat akarsz. Ez esetben meg kell győznöd, hogy szálljon be hozzátok. Innentől ez már csak a szavakon való lovaglás.

És még mindig nem tudjuk, hogy miért nem a feleséged próbálkozik?

dec. 25. 15:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Ez nem a szavakon való lovaglás, ahol én csak passzív néző vagyok, ott semmilyen értelemben nem "csajozási tippet" kérek, akárhogy forgatod, hogy valahogy kihozz belőle valami rám nézve leereszkedőt, nem lesz igazad.

Nekem vagy gyakoris fiókom, a feleségemnek nincs.

dec. 25. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Biztos tudna csinálni egyet, nem? Kötve hiszem ugyanis, hogy rajtad keresztül sikeretek lesz.
dec. 25. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!