Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nők akik szeretik a nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szeretik a nőket (is) hogyan képzelitek el a "másik feletek"?

Figyelt kérdés
Romantikus filmekbens stb. gyakran mutatják be a két karatert egymás feleiként pl: egy lány és a másik karakter aki pont ugyanúgy néz ki és ugyanúgy viselkedik csak fiúban. Ti hogyha muszály lenne elképzelni egy másik felet számotokra milyennek képzelnétek. Pl: hasonlítana kinézetben/személyiségben vagy pont ellenkezőleg stb...

júl. 12. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen kifejezetten nőies.
júl. 12. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hol láttál te ugyanolyan, és ugyanúgy viselkedő karaktereket? Én mindig olyannal találkozom, hogy az egyik csendes, visszahúzódó, a másik inkább extrovertált, menő. Vagy lány, aki nem éppen tökéletes, önbizalom hiányos, de a pasi tökéletes.

Amúgy ennyire nem lehet leegyszerűsíteni. Van, amiben hasonlítson, de nem kell mindenben. Pl legyen vonzó, de se nem túl nőies, de nem túl fiús. Értelmes, vicces, megbízható, türelmes. Legyen közös érdeklődés, hobbi. Ne legyen szélsőséges semmilyen szempontból.

júl. 12. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Mint pl Gallus Niki.
júl. 12. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
legyen tullepve az exen
júl. 12. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Legyen kemény szexi farka
júl. 13. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5, hát az mondjuk azoknál a csajoknàl akiknek van, pont nem az. Tapasztalat, mert a párom is transz, HRT pár év alatt eléggé lerendezi azt a rendszert.

Az meg a másik, hogy olyan transz leszbikust kifogni, aki az "aktív szerepet" preferálja, nehezen fogsz, mert ez ritka mint a fehér holló.

Engem mondjuk nem zavar, "heteró" szexre hasonlító dolgok nekem leszbikusként pont nem érdekesek.

Kérdező, hogy a kérdésre válaszoljak, olyan, akihez illek.

A páromnak hasonló, de nem azonos az ízlése zenei téren, tudunk egymásnak újat mutatni, de eléggé hasonló is, szóval szeretjük egymás zenéit.

Hobbik terén is összeillünk, mindketten élvezzük a közös programokat, hasonló az ízlésünk ruhák, lakás dekor, egyéb téren is.

Hasonlóak vagyunk életcélok, élemód, neveltetés, műveltség, bárti kör szempontból is.

Személyiség terén meg pont kiegyensúlyozzuk egymást. Én vagyok a lelkiismeretesebb, a párom meg gondoskodik róla, hogy szórakozzunk is.

Én intro inrovertáltabb, a barátnőm extroveltáltabb.

júl. 13. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!