Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen úton tudnánk megszervezni, hogy a feleségemet lássam egy másik nővel szexelni?
Közeli barátok esetén félénk felvetni az ilyet az utólagos kellemetlenségektől, ismeretlen, fizetős nőt pedig nem szeretnénk erre hívni, hanem olyat, aki valóban élvezi a szituációt.
Tinderen az ilyen próbálkozások mindig ígéretes indulás után leplezett párcserés próbálkozások voltak. Más hogyan kivitelezi az ilyet?
Itt a gond eleve az, hogy rólad van szó.
"hogy a feleségemet lássam egy másik nővel szexelni"
Tehát nem ő akar nővel lenni, hanem a te kedvedre kell tenni. Ez nem szokott szimpatikus lenni, mert másik nőre vágyó nő nem férfira kíváncsi. Miért nem a feleséged keres?
A lehető legrosszabb kategóriàban kérdezed ezt, itt csupa olyan nő látja ezt a kérdsést, aki nem akar semmit se férfiakkal, semmilyen kontextusban.
Ez inlább a biszex téma, itt a leszbikusok ➡️szintén nem⬅️ akarják megdugni a feleségedet miközben te nézed őket.
Azért remélem az utcán nem sétálnak át a túloldali járdára, ha elmenne mellettük egy férfi. Hogy még látni se kelljen.
4, ne tettessük már a hülyét, jó?
Az, hogy te valakit nem érdekelsz szexuálisan, nem jelenti azt, hogy valami személyes meghurcoltatás része vagy, vagy nem is tudom mi a pék az amit te itt elképzeltél magadnak.
Én biszexuális vagyok, de én se akarok oda egy kukkolót. Egyszer próbáltam régen ilyen formában, és nagyon idegesítő, hogy valaki jelen van, még ha csak passzívan is. Leszbikus tuti nem megy bele.
Tényleg azt ajánlom, hogy a feleséged keressen, ne te, és ne leszbikust.
Tök mindegy milyen indokod van rá, senki nem köteles téged befogadni a hálószobájába.
Az, hogy nem érted a nemet, leírja a probléma forrását.
Teljesen mindegy milyen nemű partner, normális embernek azonnal komoly intő jel, ha egy ilyen hiszti meg személyedés a válasz arra, ha hall egy visszautasítást.
Nekem legalábbis két nő közötti isnerkedés esetén is azonnali letiltás egy ilyen. Van sok másik.
Még leszbikusból is.
Ilyen hármast kereső, unikornis vadászósból pláne.
"Tök mindegy milyen indokod van rá, senki nem köteles téged befogadni a hálószobájába."
Már bocsánat, de 1) ki mondta, hogy kötelez? Egyszerűen hülyeséget mondtál, és erre mutattam rá sarkosan. 2) pont én lennék, aki befogad a hálószobájába egy idegent ebben a szituációban.
"Az, hogy nem érted a nemet, leírja a probléma forrását.
Teljesen mindegy milyen nemű partner, normális embernek azonnal komoly intő jel, ha egy ilyen hiszti meg személyedés a válasz arra, ha hall egy visszautasítást."
Nem. Te nem visszautasítottál (és én nem kezdtem el tukmálni magamat ezután rád), hanem kollektíven egy egész szexuális orientáció nevében beszéltél. Nem E/1-ben, mint személy a személlyel.
Aki pedig azonnal agressziót és fölényeskedést mutat, azzal pedig nemhogy egy ilyen intim helyzetet, de egy teázást sem akarnék, ne aggódj tehát, nem vagy "veszélyben".
Pff, eléggé fordítva sikerült felülni arra a lóra.
Kettőnk közül nem én kértem csajozási tanácsot....
Na mindegy, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!