Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket lányként mennyire zavarna, ha megtudnátok a lányról, akivel randizni készültök, hogy előttetek 15- 20 lánnyal volt már 23 évesen?
A leszbikus felhozatalt ismerve nem jelent jót ez a szám.
Rég nem voltam már fenn táskeresőn, de nekem az összes csajból mondjuk kb 4-5 volt érdekes eleve, mielőtt egyáltalán beszélgetni kezdtünk volna.
Aztán a beszelégetés kiszórta még annak a számnak is a nagy részét.
Egyszerűen ha ekkora szám megvolt, akkor nem válogatós.
Ez alapján én kb biztosra veszem, hogy ez a lány
A, érzelmileg sivár, és az alkalmi szexen túl másra nincs kapacsitása
B, Kapcsolat függő és csupa gázos, toxic viszonya van, aminek aztán gyorsan csúnya vége lesz. Ez esetben meg azért lehet látni ki a közös nevező a képletben.
C, Alacsony az önértékelése, és inkább a partnertől kapott pozitív visszacsatolás a fontos, mintsem, hogy mi van kettejük közt
Szerintem nem érdemes vele kavarni
Majd talál még egy ilyen érzelmileg kiéhezett másikat, jól megtépik egymást, aztán két hét múlva jöhet egy új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!