Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Titeket lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket lányként mennyire zavarna, ha megtudnátok a lányról, akivel randizni készültök, hogy előttetek 15- 20 lánnyal volt már 23 évesen?

Figyelt kérdés

dec. 10. 00:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha mondjuk 18 évesen kezdte a szexet, akkor évi 3-4 lánnyal volt. Ha nem volt komoly kapcsolata s pár havont lefeküdz vkivel, nem tartom a világ végének. Ha mondjuk csak 1-2 éve él szexuális életet s az alatt lett 15-20 szexuális partnere az megint más, legalábbis az én szememben.
dec. 10. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Engem meglehetősen zavarna, nem hiszem, hogy randiznék vele, szerintem bármely életkorban sok ez a szám. De neked kell ezt eldöntened.
dec. 10. 21:35
 13/15 cinderella_ ***** válasza:
0%
Te leszel a 21. Az szép szám. 😅🫢
dec. 10. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

A leszbikus felhozatalt ismerve nem jelent jót ez a szám.

Rég nem voltam már fenn táskeresőn, de nekem az összes csajból mondjuk kb 4-5 volt érdekes eleve, mielőtt egyáltalán beszélgetni kezdtünk volna.

Aztán a beszelégetés kiszórta még annak a számnak is a nagy részét.

Egyszerűen ha ekkora szám megvolt, akkor nem válogatós.

Ez alapján én kb biztosra veszem, hogy ez a lány

A, érzelmileg sivár, és az alkalmi szexen túl másra nincs kapacsitása

B, Kapcsolat függő és csupa gázos, toxic viszonya van, aminek aztán gyorsan csúnya vége lesz. Ez esetben meg azért lehet látni ki a közös nevező a képletben.

C, Alacsony az önértékelése, és inkább a partnertől kapott pozitív visszacsatolás a fontos, mintsem, hogy mi van kettejük közt

Szerintem nem érdemes vele kavarni

Majd talál még egy ilyen érzelmileg kiéhezett másikat, jól megtépik egymást, aztán két hét múlva jöhet egy új.

dec. 10. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Le sem ...rom nem ez alapján döntök.
dec. 12. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!