Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Változna bármi, hogyha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változna bármi, hogyha egy hobbi íróról megtudnátok, hogy leszbikus?

Figyelt kérdés
Nincs sok követőm (alig van igazából😂), viszont néha írnék olyan verset a szerelmemhez, aminél egyértelművé válik, hogy leszbikus vagyok. A követőim helyében ti kikövetnétek? Mert eddig kissebb utalások voltak, de igazából nem volt egyértelmű... Vagy inkább ezeket a verselet tartsam meg magamnak/csináljak külön profilt neki???

2019. márc. 4. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel a követőid valszeg sejtik, hogy az lehetsz.
2019. márc. 4. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Neked mi az ami számít, a hírnév, vagy az önkifejezés? Én a művészetben mindig is az önkifejezést tartottam fontosnak, de igazából az élet bármely területén is. Ez vagyok én, mindenki fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, ha valaki emiatt elfordul tőlem(volt már rá precedens) mert nem tudja felfogni, hogy attól én még nem vagyok másabb ember személyiségileg, hogy nem a "hagyományos" úton élem meg a boldogságomat azért úgy érzem nem kár és ezeket az embereket nem is érdekeltem igazán.
2019. márc. 4. 14:44
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Szerintem nem sejtik.

#2 Nem a követők miatt csinálom, de szeretném a lehető legjobban elkerülni a "mennyélinnenhülyeleszbi" típusúakat, mert érzékeny vagyok.

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

2019. márc. 4. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem változna semmi. Az a lényeg, hogy jókat írjon. ;)
2019. márc. 4. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Igyekszem. ;) Éés köszönöm a választ!!
2019. márc. 4. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem követnélek ki, sőt. :D Meg lehet nézni ezeket a verseket?
2019. márc. 4. 16:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok kész az első ilyen verssel, mégcsak olyanok vannak, amiből nem/nem igazán derül ki.
2019. márc. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!