Halcyon kérdése:
Normális, értelmes leszbikus lányokkal 20-28 év között Bp és környékéről (akik nem "hobbi" levelezgetők) lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Itt sincs több esélyem, de azért hátha. Mivel a társkeresőkön szinte csak az ilyen "alultápláltakba" botlom. Kamusok ha lehet ne is próbálkozzanak.#leszbikus #leszbikus lányokkal ismerkedés
2014. jan. 16. 11:52
1/3 anonim válasza:
Én is ismerkednék olyanokkal akik nem csak leveleznek...de a minősítgetést nem szeretem.Ez persze nem azt jelenti hogy magamra vettem volna a megjegyzéseid csak szólok hogy lehet nem túl szerencsés így indítani. :-) Mert kitudja kit fogsz később megszeretni?DE megértem a problémád amúgy abszolút csak ez már rögtön egy kis negatív előérzetet teremt ha már így kezdünk ki milyen...bocsi remélem nem veszed kioktatásnak de úgy éreztem le kell ezt írnom.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vettem kioktatásnak, de egyértelmű szerintem, hogy nem kell bemutatni a pár levél után eltűnős emberkéket. Ez őket minősíti. Bár kötve hiszem, hogy meghatódnának ezen:)
Egyszerűen csak unom már az efféle emberkéket. Szépen fogalmazva, most eléggé vissza kellett fognom magam:)
2014. jan. 17. 23:26
3/3 anonim válasza:
Én szívesen ismerkednék de bi vagyok gondolom ez kizáró ok ha mégsem lenne kedvem ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!