Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Higy jöttél rá hogy a lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higy jöttél rá hogy a lányokat (is) szereted?

Figyelt kérdés
nov. 5. 10:34
 1/5 anonim válasza:
83%
Nedvesedtem csajokra is. Egyértelmű volt.
nov. 5. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
1-es, egy lány nem ír olyat, hogy "csajok"... Nem pasika vagy te véletlenül?
nov. 5. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Egy buliban elkezdtem csókolózni egy másik lánnyal fogalmam sincs hogy hogyan es miért. Viszont rendkívül felizgatott sokat gondoltam rá józanon is hogy milyen jó volt az érzés. Azóta kipróbáltam lánnyal is többször és az is nagyon tetszett

20L/bi

nov. 5. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég életszerűtlen, hogy valaki "rájön", hogy a lányokat is szereti, pláne ha ehhez egy konkrét szexuális élmény kell.

Én már pl.10 évesen Rihanna volt a crush-om. Aztán 13-14 évesen mikor a többiek a jóképű fiúktól olvadoztak, én inkább lányok felé tápláltam gyengéd érzéseket, amiket csak később kapcsololtam össze a szexualitással.

Vagyis igen, van egy pont mikor felismered, hogy te valóban leszbikus vagy, de ez inkább olyan mikor összerakod a kirakós darabjait és megérted, hogy mi miért volt korábban, miért szeretted annyira azt a kedves tanítónénit, miért csak női crush-aid voltak, miért akartál annyira összebarátkozni azzal a másik lánnyal, miért ragaszkodtál annyira ahhoz a barátnődhöz akit csak 1-2 hete ismertél stb, szóval megérted a korábbi érzelmeid hátterét.

Az, hogy az osztálykiránduláson vagy a házibuliban megcsókol egy lány és a semmiből leszbikus leszel az szerintem bullshit.

nov. 6. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig kellemesen izgató érzés fogott el, mikor egy-egy barátnőmmel kézenfogva sétáltunk, vagy beszélgetős bulikon, volt fizikai kontakt. Pl. rámtette a lábát, vagy egymasnak dőlve voltunk. Majd szép lassan apró lépésekkel, eljutottam a szexuális vonzalomig.

28bi

nov. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!