Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tanácsot szeretnék kérni,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni,hogy érdemes elmondani a szüleimnek,hogy én a lányokat szeretem?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el a szüleimnek,hogy a lányokat szeretem? (Lány vagyok)
2022. aug. 11. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez attól is függ, hogy milyennek ismered őket? Mennyire toleránsak és nyitottak ilyen téren?
2022. aug. 11. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Anyukám nagyon megértő és szerintem el is fogadná a másságomat,de apám szörnyen szigorú,és nem hiszem,hogy elfogadná sok idő múlva se
2022. aug. 11. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jobb nem feszegetni a kérdést!
2022. aug. 11. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt esetleg megteheted, hogy anyukáddal beszélsz négyszemközt, ha TÉNYLEG biztos vagy benne, hogy megértő lesz és elfogadja, talán apudat is meg tudná puhítani.

Nem tudom, hogy nagykorú vagy-e, de ettől függően legyen esetleg valami menedéked, akár közeli rokonnál, ahova mehetsz, ha netán balhé lenne. Csak addig amíg lenyugszanak a kedélyek.

2022. aug. 11. 13:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,köszönöm a választ! További szép estét:)
2022. aug. 11. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon szigorú az apád, akkor én nem ajánlom, hogy előbúj neki, mert ki is dobhat.

Érdemes lenne várnod amíg nagykorú leszel!

2022. aug. 12. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is először anyumnak mondanám el a helyedben. Nem tudom nálatok, hogy működik ez, de nálunk szüleim viszonylag gyorsan meg tudják puhítani egymást, ha valamiben nem értenek egyet. Nekem egyik szülőm se olyan szörnyen szigorú, de anyummal azért apumnak le kellett ülnie kicsit beszélgetni coming outom után, hogy megnyugtassa, nincs velem semmi gond, ugyanolyan teljes értékű életem lehet és lesz is ettől függetlenül, mintha heteró lennék. Szóval nálunk így ment, remélhetőleg apud meglágyul kicsit, ha anyukád beszélget vele:)

(Jah és ha anyud megértő akkor nem hiszem hogy apud miatt félned kellene a kidobástól, de ezt gondolom te is érzed)

2022. aug. 13. 03:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Miután van saját munkád és ha kell eltudsz költözni otthonról.

Sajnos a mostani homofobizált világban erre is készülni kell.

2022. aug. 13. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Ott laksz? Én már önálló vagyok nem igazán érdekel anyám mit mondana. Apum meg meghalt. Nem mondtam el otthon közeli családtagoknak sem. Feleslegesnek tartottam.Főleg hogy tudom a választ. Így még kíváncsiság sincs bennem hogy na vajon ki mit mondana… de amúgy se lenne mert nem érdekel senki véleménye. Aki ezt nem tudja el fogadni stb az nem valami normális ember. Normális ember tudja hogy ezen nem lehet változtatni. Akkor mondd el hogy ha te azt érzed hogy könnyebb lenne a lelkednek ha tudnának róla vagy mert tehernek érzed ha “titkolózni” kell. Amúgy ha ez nem így van szerintem felesleges.. én nem érzem úgy hogy el kellene mondanom de azt sem hogy tagadni kell. Nem volt még komoly kapcsolatom így nem volt kit el vigyek de simán haza vinném. 😁 Persze ekkor már előre közölném otthon ne legyen kellemetlen a lánynak hogy ott szembesül azzal hogy nem is tudták. Szerintem az ilyen esetekben érdemes elmondani amúgy meg nem fontos. Én szinte minden nap azt kívánom hogy bárcsak senkinek ne lenne teher és sose kellene elé állni ilyennel a szülők elé mert sokaknak ez nagyon nehéz. Bárcsak úgy kezelne mindenki minket mit a heterókat.. hisz nekik könnyű .. nekik nem kell a család elé oda állni hogy figyu már hetero vagyok .. 😞
2022. aug. 18. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!