Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy jöttél rá, hogy a lányoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá, hogy a lányokat szereted?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Talán 11-12 lehettem, mikor nagyon szerelmes lettem egy színésznőbe :D

21/L

2022. márc. 12. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Sosem értettem ezeket a kérdéseket. Gondolom úgy, ahogy egy hetero férfi. Meg ahogy a hetero nők és meleg férfiak "jönnek rá", hogy a férfiakat szeretik.
2022. márc. 12. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
házibuliban részegen xd 20/L
2022. márc. 13. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetben 10-12 èvesen a filmekben tetszettek a fiatalabb nők.

Suliban az lány osztálytársak, fiatalabb tanárnők.

Vonaton a szembenülő lány.

Mindegy mikor, hol, de mindig is a lányok tetszettek meg.

Ès ezt rendben is tudtam addig.

Viszont amikor minden kis barátnőmnek a fiuk tetszettek, rájöttem, hogy egyedül maradtam ezzel. Akkor nyílván jött az, hogy ez titkolnom kell, nem tudhatja senki, ès szèpen nekem is be kell állnom a sorba.

Úgyhogy pár èvig èn is fiukban voltam szerelmes...

Majd 16-17 èvesen nem birtam tovább, annyira beleszerettem valakibe a diákmunka során nyáron, hogy egyik este "megbeszèltem" magammal a dolgokat.

Szóval nem olyan egyèrtelmű ez, ha valakinek olyan a környezete, hogy mèg csak a meleg szót sem hallja, jelentèsèt sem tudja.

2022. márc. 16. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamiért egyre többször landoltam a leszbikus kategóriában 18+os oldalakon. De akkor még elhitettem magammal, hogy ez csak kíváncsiság, ez normális stb...

Aztán egy nő iránt nem csak szexuális vonzalmat kezdtem el érezni, lelkiekben is szerettem volna többet... többet mint egy átlagos baráttól. Na akkor nyugtáztam magamban a dolgokat. 17 lehettem talán.

28N

2022. márc. 17. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha férfivel próbálkoztam semmit sem éreztem, a nőket megbamulom a strandon fürdőruhában. Idősebbek ét, fiatalabbakat. Amikor egy idős nőhöz többször jártam eloidezni az orgazmust finom ujj mozdulatokkal. Utána saját magamon is könnyen kiváltottam pillanat alatt.
nov. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!