Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá, hogy a lányokat szereted?
Talán 11-12 lehettem, mikor nagyon szerelmes lettem egy színésznőbe :D
21/L
Kezdetben 10-12 èvesen a filmekben tetszettek a fiatalabb nők.
Suliban az lány osztálytársak, fiatalabb tanárnők.
Vonaton a szembenülő lány.
Mindegy mikor, hol, de mindig is a lányok tetszettek meg.
Ès ezt rendben is tudtam addig.
Viszont amikor minden kis barátnőmnek a fiuk tetszettek, rájöttem, hogy egyedül maradtam ezzel. Akkor nyílván jött az, hogy ez titkolnom kell, nem tudhatja senki, ès szèpen nekem is be kell állnom a sorba.
Úgyhogy pár èvig èn is fiukban voltam szerelmes...
Majd 16-17 èvesen nem birtam tovább, annyira beleszerettem valakibe a diákmunka során nyáron, hogy egyik este "megbeszèltem" magammal a dolgokat.
Szóval nem olyan egyèrtelmű ez, ha valakinek olyan a környezete, hogy mèg csak a meleg szót sem hallja, jelentèsèt sem tudja.
Valamiért egyre többször landoltam a leszbikus kategóriában 18+os oldalakon. De akkor még elhitettem magammal, hogy ez csak kíváncsiság, ez normális stb...
Aztán egy nő iránt nem csak szexuális vonzalmat kezdtem el érezni, lelkiekben is szerettem volna többet... többet mint egy átlagos baráttól. Na akkor nyugtáztam magamban a dolgokat. 17 lehettem talán.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!