Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet h a lanyokat szeretem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h a lanyokat szeretem?

Figyelt kérdés
Szoval kezdjuk ott h nekem most van egy baratom. Tok jol elvagyunk mikor talizunk, mindig sokat beszelgetunk, fogjuk egymas kezet de nem tobb egyenlore.. Tudom h nagyon szeret engem hiszen kimutatja es sokszor mondja is, nem tud nem ram nezni es az utcan is egy csomoszor megpuszilt mar. Viszont en semmifele vonzalmat nem erzek iranta. Igazabol ugy erzem h csak baratkent szeretem mert jol el tudok vele beszelgetni, mindent meg tudok vele osztani, de ennyi. Meg akart csokolni de ha egyszeruen elkepzelem h csokolozok vele, nem az h undort valt ki belolem de semmifele vonzalmat sem.. Es ez nem csak nala van igy hanem volt meg 2 exem elotte, irantuk sem ereztem tobbet baratsagnal, mivel az nem szerelem ha nem vonzodsz a partnered utan es csak beszelgetni szeretsz vele... Viszont volt mar par lany aki tetszett nekem.. Es azon gondolkodtam h ha lannyal kepzelem el a csokot vagy akar a szexet, akkor az teljesen felizgat es ha ugyanezt egy fiuval, akkor meg teljesen hidegen hagy... Viszont a fiukkal meg jobban kijovok, jol el tudok veluk beszelgetni es azert a helyes fiukat meg szoktam nezni, de semmit nem tudok veluk elkepzelni. Mostmar biztos h leszbikus vagyok?
2023. júl. 1. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem próbálod ki, nem 100 %.

A srácot viszont nem korrekt szédíteni így.

2023. júl. 2. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
irj bovebben privatban es segitek ha szeretned 18LL
2023. júl. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!