Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol lehet ebben három megyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ebben három megyében idősebb nőkkel személyesen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokkal nyitottabb vagyok a nálam idősebb nőkre, és jobban hangolódunk általában. Olyan helyek érdekelnek, ahol nem néznek ki egy idősebb és egy fiatal nőt együtt.

Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú Bihar megyén belül ismerkednék, mert nem akarok újból nagy távkapcsolatba kezdeni.

nov. 1. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A korokról írj azért valamit, légyszi'.

HBm

nov. 1. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Idősebb alatt a 9-10+ év korkülönbséget értem. Legutolsó kapcsolatomban is 9 évvel volt tőlem idősebb az exem.
nov. 1. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

36-37 éves nőkre még nem mondanám, hogy "idősebb nők" és ha együtt látnak egy 27 és egy 36 évest nem azt fogják gondolni, hogy, hogy idős és fiatal nő, de mind1.

Ismerkedni bárhol tudsz, ahol vannak erre nyitott nők. Vagy ha randizásra gondolsz kb.sehol nem néznek ki 2 nőt, mert nincs a homlokotokra írva hogy ti most leszbikusok vagytok. Pl.éttermekbe, kávézókba,moziba stb.naponta ülnek be heteró nők is egymás társáságában, ők lehetnek sima barátnők,munkatársak,szomszédok,testvérek,unokatestvérek,sógornők stb.

nov. 1. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
A 10 mögött ott a + jel is ;) szóval akár sokkal nagyobb is lehet a korkülönbség.
nov. 1. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Meg ha meg kell jegyeznem diszkréten, édesanyámnál idősebb nőkbe is zúgtam már bele.
nov. 1. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén naponta mutatkoznak mindenhol 27 és 45 éves nők is, akik szintén lehetnek heteró barátnők, rokonok stb.
nov. 1. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt már többször írogattak fiatal "nők", hogy ismerkednének velem (én idősebb vagyok), de amint felhoztam a videóhívást, egyből eltűntek. Te ebben is benne vagy?
nov. 1. 20:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Benne, hisz nem vagyok kamu pasi 😄
nov. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!