Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, teen fiúk, ti személyesen hogy ismerkedtek idősebb férfiakkal?
Figyelt kérdés
Idősebb alatt 40-50 körülit értem.2023. okt. 1. 11:18
1/21 anonim válasza:
Szerintem az idősebbek ismerkednek velük.
3/21 A kérdező kommentje:
2. Hol, hogyan?
2023. okt. 1. 13:30
4/21 anonim válasza:
Felajanlan a szam vagy a popsim, az mindig bevallik:) De amugy altalaba ok szednek fel engem es nem en oket:D
5/21 anonim válasza:
Konditeremben találtak meg, aztán jött magától.
6/21 anonim válasza:
A megadott korban lévő férfi vagyok.....én pl sosem ismerkedés 20-25éves fiatalokkal.alapvetően komoly kapcsolatot keresek,és azt gondolom ott a generációs külömbség nem igazán jó dolog.
7/21 anonim válasza:
Ötvenes férfi vagyok és azt mondhatom,mint az előttem szóló.Már a késői huszonévesek is nagy generációs és érzelmi eltéréssel lennének.
Komoly kapcsolatom volt már huszonévesekkel és előbb-utóbb mindegyiknél előjött.
8/21 anonim válasza:
Ötvenes férfi vagyok én is,és a 20-as korosztállyal mindig jobban kijöttem. Sose volt idősebb pasival kapcsolatom.A zsánerem vékony, vagy kissé izmos, izmos szép arcú srácok.
9/21 anonim válasza:
"zsánerem vékony, vagy kissé izmos, izmos szép arcú srácok."
-Cserébe kapunk egy leharcolt lógó hasú 50-es pasit, igaz?"
Vannak igények,de vajon vissza is kapják?
10/21 anonim válasza:
9-es nem mondtam,hogy bárkit is keresek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!