Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal, teen fiúk, ti személye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal, teen fiúk, ti személyesen hogy ismerkedtek idősebb férfiakkal?

Figyelt kérdés
Idősebb alatt 40-50 körülit értem.
2023. okt. 1. 11:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb magyar meleg férfi már 30 év körül is lepukkantnak meg igénytelennek néz ki, nem hogy még 40-50 körül.
2023. okt. 2. 12:47
 12/21 budaiz ***** válasza:
90%

Nem kell általánosítani leharcolt 50esekről és a 30 körüli lepukkantakról. Van ilyen az igaz, de van huszonéves is aki ápolatlan kinézetű aki nem figyel magára a hajára a szakállára és ez csak a külső. Milyen lehet a ruha alatt?

A két kommentelő aki célzott az 50es és 30as korosztályra hány éves lehet és hogy nézhet ki?

A kérdés az volt hogy fiatal fiúk ismerkednek e idősebb férfivel. Ismerkednek mert van ilyen ez az ő dolguk.

26 évesként írom ezeket ugy hogy nem idősek a zsánereim, de nem szólom le őket!

2023. okt. 2. 13:52
 13/21 A kérdező kommentje:
12. Pontosítanék. A kérdés nem az volt, hogy ismerkednek e. A kérdés, hogy hol ismerkednek, hogy ismerkednek.
2023. okt. 2. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Én anno régebben hotbullon(akkor még nem tudtam mennyire fertő hely).

Mondjuk az ott megismert férfivel szerencsém volt. Értelmes volt, megbízható és adott magára no meg nem hetente cserélgette a partnereit.

Ő volt akkor 55 én meg 26.

Azóta is jobban szeretek idősebb férfival lenni. Habár azóta senki, akivel tovább ment volna beszélgetésnél. Pedig itt is volt anno egy 40+os, aztán eltűnt.

Szóval egyelőre semmi, de csak összejön valami.

2023. okt. 3. 14:38
 15/21 budaiz ***** válasza:
69%
Kérdező elirtad a kérdő mondatot. A kérdés egyételműen "hogy". Ez volt a kérdés.
2023. okt. 4. 17:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem írtam el semmit, sajnálom, ha nem tudod értelmezni.

12. hsz-ban ezt írtad: "A kérdés az volt hogy fiatal fiúk ismerkednek e idősebb férfivel"

Erre válaszoltam, hogy a kérdés nem az, hogy ismerkednek e, hanem, hogy hogyan ismerkednek.

2023. okt. 4. 18:56
 17/21 budaiz ***** válasza:
38%

Értelmezési zavar nálad van.

"Hogy ismerkednek" ebben benne van hogy ismerkednek.

Aztán javítod hogy "hol"...

Most meg azt írod "hogyan"

Ne vitázzunk mindenki értse ugy ahogy akarja.😊

2023. okt. 4. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

3 pasim volt a korosztályból és mindhárommal az edzőterem tusolójában jöttem össze!

Ernyedten 12cm a húsfarkam,elég feltűnő és sokan megnézik

Észre vettem,hogy nézett a pasi,kezembe vettem a farkam és tusfőrdővel megmostam,a zacsim felemeltem, majd megfordulva a seggem is megmutattam!

Aki erre nem mozdul az nem akar semmit,de az említett pasik kezdeményezték az ismerkedést

2023. dec. 7. 05:18
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

igen, de általában inkább alkalmi dolog kapcsán..hosszútávra azért már teljesen más

18/f

2023. dec. 7. 18:28
 20/21 anonim ***** válasza:
9%
Sehol, rühellem az idoseket
2023. dec. 10. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!