Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, teen fiúk, ti személyesen hogy ismerkedtek idősebb férfiakkal?
Nem kell általánosítani leharcolt 50esekről és a 30 körüli lepukkantakról. Van ilyen az igaz, de van huszonéves is aki ápolatlan kinézetű aki nem figyel magára a hajára a szakállára és ez csak a külső. Milyen lehet a ruha alatt?
A két kommentelő aki célzott az 50es és 30as korosztályra hány éves lehet és hogy nézhet ki?
A kérdés az volt hogy fiatal fiúk ismerkednek e idősebb férfivel. Ismerkednek mert van ilyen ez az ő dolguk.
26 évesként írom ezeket ugy hogy nem idősek a zsánereim, de nem szólom le őket!
Én anno régebben hotbullon(akkor még nem tudtam mennyire fertő hely).
Mondjuk az ott megismert férfivel szerencsém volt. Értelmes volt, megbízható és adott magára no meg nem hetente cserélgette a partnereit.
Ő volt akkor 55 én meg 26.
Azóta is jobban szeretek idősebb férfival lenni. Habár azóta senki, akivel tovább ment volna beszélgetésnél. Pedig itt is volt anno egy 40+os, aztán eltűnt.
Szóval egyelőre semmi, de csak összejön valami.
Nem írtam el semmit, sajnálom, ha nem tudod értelmezni.
12. hsz-ban ezt írtad: "A kérdés az volt hogy fiatal fiúk ismerkednek e idősebb férfivel"
Erre válaszoltam, hogy a kérdés nem az, hogy ismerkednek e, hanem, hogy hogyan ismerkednek.
Értelmezési zavar nálad van.
"Hogy ismerkednek" ebben benne van hogy ismerkednek.
Aztán javítod hogy "hol"...
Most meg azt írod "hogyan"
Ne vitázzunk mindenki értse ugy ahogy akarja.😊
3 pasim volt a korosztályból és mindhárommal az edzőterem tusolójában jöttem össze!
Ernyedten 12cm a húsfarkam,elég feltűnő és sokan megnézik
Észre vettem,hogy nézett a pasi,kezembe vettem a farkam és tusfőrdővel megmostam,a zacsim felemeltem, majd megfordulva a seggem is megmutattam!
Aki erre nem mozdul az nem akar semmit,de az említett pasik kezdeményezték az ismerkedést
igen, de általában inkább alkalmi dolog kapcsán..hosszútávra azért már teljesen más
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!