Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynad a bi baratnodet parkapcsolatban srachoz is jarni?
Ugy havi egyszer igenyelne azt.
Csok az nem lenne, de szopastol kezdve (szereti csinalni) minden mas igen.
Én bi vagyok, de ez nem nagyon nem fér bele egy kapcsolatba.
Még barátság extrákkal kapcsolatba is úgy mennék bele, ha csak ketten lennénk benne és ha valaki esetleg más fele kacsint, akkor szépen elmondja a másiknak és ennyi volt a szex.
Nem bi, és nem vagyunk poly kapcsolatban szóval nem.
Vannak ismerõseink akik polyk, nincs velük bajom, de a mi kapcsolatunk nem ez, és nincs igényem ilyesmire a saját magánéletemben.
Én bi srácként irok. Pár éve összejártam egy csajjal alkalmi jelleggel, akiről kiderült vagy 5 találkozó után hogy egyébként neki barátnője van, aki rólam tud és elvileg nem zavarja. Kb fél évig jártunk össze amikor közölte, hogy kezd többet érezni irántam igy nem folytathatjuk mert nem akarja elvesziteni a lányt.
Ebből én azt tudom leszűrni, hogy ha tudatában van a csaj, hogy neki csak szexuális jelleggel kell a srác, akkor tudnia kell kontrollt tartania. A csaj ismerősöm maradt, igy tudom hogy azóta is együtt vannak.
Kíváncsi lennék, hogy az első pár válaszoló közül mennyien férfiak valójában...
Bi vagyok, nem jutna eszembe a másik nemhez járkálni, ugyanúgy megcsalás számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!