Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok mennyire kritikusak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire kritikusak más lányok testével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni egy lánnyal is, viszont férfiaktól korábban kaptam már nem túl kedves megjegyzéseket a melleimre vagy épp az intim részeimre. Ha magamból indulok ki nem érdekelne, hogy kinek milyen része mennyire lóg ki meg hasonlók. Viszont egyszer hallottam egy munkatárstól aki leszbikus volt, hogy a lányok jóval kritikusabban állnak a partner kinézetéhez. Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
aug. 29. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Na mutasd, majd megmondom,hogy igazuk volt e a kritikusaidnak.
aug. 29. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy kritikusabbak, de szerintem sokan nagyon is elfogadóak egy másik nővel szemben.Lehet egyéni dolog is, kinek milyen a személyisége.

Én nem látom értelmét valakit kritizálni olyan dolog miatt, amin egyébként sem tud változtatni. Egyszerű, mindenki olyan partnerrel legyen, aki neki tetszik:)

aug. 29. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Kritikusabbak. Sokkalta, mint a férfiak. Ugya a pasiknál a "kanosság" gyakran eléggé elfogadóvá teszi őket. Persze, a nők is felizgulnak, de az jóval összetettebb, mint a férfiaknál.

A legtöbb nővel az ágyig sem jutsz. Ez gyakori.

aug. 29. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

A koros kövérséget, plusz igénytelenséget kritizálom csak, mindkettő látható dolog.

Se a mell méret, se a sebhelyek.. stb, nem érdekelnek, a masik is ember, nem vagyunk tökéletesek... barbi babák.

Csakbszimpátia legyen.

aug. 30. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő lehet szép valakinek legyen az pasi vagy csaj, es mindenkinek van "takargatni" valoja, még aki fullosnak nez is ki. (Tapasztalat) Imadom azokat egyébként akik ugy kritizalnak valakit h velük sincs minden rendben :D de mind1. Lehet elsőre lanyok kritikusabbak vagy jobban szelektalnak, de ha pl megkedvelnek/megszeretnek valakit sokkal elfogadobbak szerintem. Én is voltam úgy hogy annyira nem tetszett kulsore 100% ig a csaj de belsőleg viszont lenyűgözött
aug. 31. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak a higiénia hiányát és a koros elhízást nem tudom elfogadni, és nem tetszik ha egy lány olyan. Azon kívül, nem érdekel hogy milyen színű a haja, hogy mekkorák a mellei, magas vagy alacsony stb. A nők szerintem elfogadóbbak.
szept. 14. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!