Miért lett sokkal kritikusabb az itteni közönség a válogatottal kapcsolatban?
Amikor a 2016-os eb idején nézegettem a gyakorikerdesek.hu-t, akkor még itt, az oldalon is sokan örültek annak, hogy a válogatott kint van az EB-n. Mostanában is olvasgatom az oldalt, de a válaszolók többsége már örül a válogatott vereségének meg a válogatott kudarcainak.
Miért változott ekkorát a világ a gyk-n 2016 óta?
Mert akkor még tényleg mindenki örült, az újdonság varázsa ugye, 30+ év után jutottunk ki EB-re az izgi volt úgy. Mellesleg egy szimpatikusabb, szerintem szerethetőbb csapat volt akkor, nem nagy arccal mentek ki Mekis meg Magyar Tuningos reklámok közepette. Akkoriban még “csak” 6 éve öntötték a pénzt a fociba, azt még elvolt nézve valamennyire :DD
Mostani EB már nagyobb csalódás, kiestünk a csopiból ahogy 3 éve is.
Én mindig is kritikus voltam, és büdös szardarabnak tartottam minden focibzit, aki csak annyira vitte, hogy egy szar magyar csapatnak szurkoljon.
És nekem lett igazam, az aranylábú cunik épp hazafelé tartanak :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!