Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem árulják el titkos vágyaikat, sőt, olykor semmit nem osztanak meg, akkor miért kritikusak a férfikkal?
Több fórumon, de itt a GYIK-en is sokszor próbálkoztam már avval, megtudjam, miként gondolkodnak a nők, miről álmodoznak, mik a titkos vágyaik a kapcsolatban, a szexben, mindig falakba ütközöm. :-o :-(
„Vannak titkos vágyaim, de ha megmondanám már nem lenne titkos” - ilyen és hasonló hozzászólásokat kaptam itt. Sokan pedig kitérő feleleteket adnak.
Ha a nők azt várják el, a férfiak találják ki a gondolataikat, majd ha nem sikerül megsértődnek. Miből gondolják, hogy ennek van értelme? :-o
Mert amatőr vagy még.
Ahhoz, hogy ezek valóra váljanak jól kell ismerni a nőket, tisztelni stb.
45 éves vagyok! :-)
Két házasság, három élettárs, több barátnő van már mögöttem. De soha nem fogom megérteni ezt a logikát, találjuk ki, de ha nem sikerül, akkor mi, férfiak vagyunk a hibásak. :-(
A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek! Soha nem fogják megérteni egymást!
A gondolatolvasási tanfolyam jó ötlet lehet! :) Csupán még nem találtam ilyen helyet. :(
Én is második házasságomban élek, volt már jó néhány barátnőm is. (nem házasság alatt, hanem előtte és a kettő között) Mindig is utáltam ezt a női gondolkodásmódot! Általában nekem sem sikerül kitalálnom mit akarnak. Néha beletrafálok, sokszor nem. Az ismerkedésnél könnyebb mert akkor még kisebbek az elvárásaik. Sok esetben elég a közhelyes trükkök. Pl: virág, apró meglepetés, jó program ötlet. Az ágyban is elég az átlagosság. Majd idővel egyre bonyolultabbak lesznek a nők és az elvárásaik. Ekkor képzelik úgy belelátunk a fejükbe. Hát nagyon tévednek!
Eleinte rá vannak pörögve a szexre, éjjel nappal mehet, később találjuk ki éppen miért nem akarják. Egyértelműen fegyverként használják a nők a szexet a férfiakkal szemben! Mint a cirkuszi állatoknak a kockacukor. Ügyes voltál akkor kapsz, ha nem azt teszed, amit ő akar, akkor kopj le. :-(
48F
4-es!
Meg kell védenem a kérdezőt, negyven feletti pasiknál közel sem ritkaság, hogy túl vannak már jó néhány partneren! Akár házasságon is. Ez negyven feletti nőknél sem számít ritkaságnak.
Ráadásul, ahogy írta próbálja megérteni a nőket, keresi a megoldást. Mi várható el egy férfitől, ha nem ez?
Nem érzem úgy hogy csak én lennék a hibás a régi kapcsolataimban.
Köszi a támogatást! A gondolatolvasási tanfolyam tényleg klassz lenne :-)
Ennyi idosen mar sokkal erettebben kellene (elvileg) gondolkodnod. Megnyilvanulasaid egy kisfiuehoz hasonlatosak, nem egy erett bolcs komoly ferfiehoz... ha nem ismerted meg ki a noket vagy az embereket, akkor az annak az egyszeru tenynek az oka hogy nem gyakoroltal onismeretet, nem vagy jo megfigyelo, es nulla pszichologiai erzeked / tudasod van.
45 evesen meg itt tartani hogy mit akar egy no... jajj nemar...
Közel 50 felejthető kapcsolattal, s egy elrontott házassággal a hátam mögött, 60 évesen, két évtizede boldog házasságban élve sem merném kijelenteni, hogy ismerem a nőket. Pedig a sikereimet javarészt annak köszönhetem, hogy odafigyeltem rájuk, s egyfolytában tanultam a hibáimból.
Tudjátok, mi volt a legfőbb, amire rájöttem? Ugye a természetben is általában hímek versengenek a nőstények kegyeiért. Ki így, ki úgy, fajtól függően; Mesteri fészket építve, vagy simán csak lepofozva a színről a gyengébb hímeket. Az embernél a férfi nőismerete és a férfiegó levedlése a vizsga tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!