Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk mikor egy nőt meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mikor egy nőt meztelen láttok szex előtt mennyire vagytok kritikusak vele?

Figyelt kérdés

Szóval elsőre készülök a párommal és picit tartok a reakciótól. Nem látom magam nagyon csúnyának de azért kisebb hibák akadnak heg, pici felesleg ilyesmi. Szerintetek nagyon nem ezt várja majd ruha nélkül?

Egy ilyen helyzetben a szégyenlősség mennyire illúzió romboló?

Esetleg a szégyenlősség vagy ha az elején sötétben és takaró alatt szeretném (egyenlőre csak a pettingre gondolok nem az első aktusra)

Válaszokat előre is köszi :)

2016. júl. 10. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Redőny le és had menjen ;)
2016. júl. 10. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem látunk, nem hallunk, nyugi :) Különben is ha az első és először lát téged (vagy bárkit) meztelenül, jó ha el nem ájul :)

Gondolom a világítás is inkább hangulatos lesz, ráadásul ha szerelmes, akkor mindegy hogy nézel ki.

Sok sikert, majd írd meg hogy ment :)

2016. júl. 10. 12:27
 3/7 RRR ***** válasza:

Semmenyire,hisz ő szeret,meg el is képzelt milyen vagy...

Tedd akkor sötétben,félhomályban és ne foglalkozz ilyen butasággal..élvezd a kéjed,vágyad

2016. júl. 10. 12:28
 4/7 RRR ***** válasza:
*Semennyire
2016. júl. 10. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Mikor először voltam az első exemmel és levetkőzött csak annyit láttam, hogy ez a meztelen lány az én barátnőm. Így visszagondolva persze nyilván volt rajta egy-két ez meg az, de amikor a barátnőd, csak arra gondolsz, hogy vele vagyok és szeretem minden porcikáját, szóval ne aggódj ezen :)
2016. júl. 10. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Rossz duma, srácok... Volt egy barátnőm, aki ruhában teljesen jól nézett ki. Aztán az első alkalommal kiderült, hogy a kis formás cicik a köldökig lógnak, a kerek popsit pedig csak a feszes farmer tartotta egyben, ésatöbbi... Hát, nem mondom, hogy nem voltam csalódott. Persze nem mutattam ki, úriember vagyok. Ettől függetlenül az érzelmeim nem változtak, úgyanúgy oda és vissza voltam érte. De azért egy kicsit átverve éreztem magam. Cserébe viszont a szex csodás volt. Mindemellett intelligens és humoros volt a hölgy, nagyon jókat tudtunk beszélgetni. Ami szintén nem hátrány.
2016. júl. 10. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az kiábrándító ha lehúzott redőnynél, sötétben, takaró alatt akar szexelni a csaj. Nekem ilyen környezetben fel sem áll, mert nincs mire, ha nem látok belőle semmit.

Ennél már csak attól megy el jobban a kedvem, ha nem mer levetkőzni és úgy kell kérlelni.

2016. júl. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!