Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaktól kérdezem, hogy ti mennyire vagytok kritikusak?
Mennyire vagytok kritikusak szexuális tartalmú könyv,vagy írás olvasása közben?
Olvastatok már jót?
N.
Akinek van szeme hozzá, az kritikus. Egyik jó barátom hobbi szinten író, pont, mint én. Egymás műveit szoktuk véleményezni jelenetenként/fejezetenként. Ebben benne van olykor az erotika is.
Általában egyetértünk abban, mi a nevetséges és a röhejes. Szoktam neki mutatni neten talált írásokat, a legtöbbjüket egy átoknak tartja, annyira rosszak. Nehéz jót írni, na, főleg 2 oldalon túl.
Amúgy a férfiaknak nem annyira jön be ez a műfaj. Inkább akkor már valami vizuálisabb. Legalábbis amennyire én tapasztalom, ez inkább a nőket mozgatja meg.
Én jót kimondottan szeretek olvasni.
Ha egy oldal alatt nem fog még a rörténet, akkor másikat keresek.
Igen, olvastam már nagyon jókat! Egyik se 2-3 oldalas összecsapott történetével volt. Amiket én írtam, azokra is általában egészen jó pontszámokat kaptam eddig (talán 2 volt nem igazán jó)
Eléggé az vagyok ezen a téren !
Jókat nehéz találni !
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!