Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem árulják el titkos vágyaikat, sőt, olykor semmit nem osztanak meg, akkor miért kritikusak a férfikkal?
Figyelt kérdés
Több fórumon, de itt a GYIK-en is sokszor próbálkoztam már avval, megtudjam, miként gondolkodnak a nők, miről álmodoznak, mik a titkos vágyaik a kapcsolatban, a szexben, mindig falakba ütközöm. :-o :-(
„Vannak titkos vágyaim, de ha megmondanám már nem lenne titkos” - ilyen és hasonló hozzászólásokat kaptam itt. Sokan pedig kitérő feleleteket adnak.
Ha a nők azt várják el, a férfiak találják ki a gondolataikat, majd ha nem sikerül megsértődnek. Miből gondolják, hogy ennek van értelme? :-o
2019. okt. 17. 14:36
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat!
Az ugye nektek is feltűnt, hogy ez nő sem szólt hozzá a kérdéshez! Egy sem oktatta ki a férfiakat, hogy miért viselkednek így, miért nem osszák meg a valódi érzéseiket, valódi vágyaikat a férfiakkal.
2019. okt. 25. 15:52
12/12 anonim válasza:
Mesélek valamit, kérdező. A minap volt anyám 80. születésnapja. A feleségem felhívta, és közel másfél órát trécseltek. (Átlag heti kétszer megteszik.) Én csak fél füllel szoktam figyelni, de még így is feltűnt, hogy ők ketten mindent tudnak a másikról. Hányas lába van, mi a kedvenc színe, a kedvenc virága, a kedvenc fehérneműmárkája, milyen a napi beosztása, hova jár vásárolni, milyen műtéti hegek találhatók rajta, milyen betegségeken estek át életük során, ,i a kedvenc színészük, mit szeretnek olvasni. Mindent. De ez nekik nem kerül erőfeszítésükbe, nekik tejesen TERMÉSZETES, hogy olyan fokon figyelnek a másikra. A férfiak erre képtelenek lennének. Csakhogy ezt a csajok nem tudják. Azt hiszik, mi is úgy vagyunk bedrótozva, mint ők. Így aztán nincs mit elárulniuk, hiszen csak azt várják el, ami amúgy tejesen TERMÉSZETES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!