Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbiknél is vannak kíváncsiak, mint a heteróknál?
Bocsesz mindenkitől lányok, de szeretném elengedni ezt a címkézgetést, hogy ettől, meg ettől a ponttól kezdve már nem leszbi, hanem biszex, nem heteró, hanem meleg, stb. A lényeg, hogy ismerek egy leszbi csajt már pár éve, akit eddig atomleszbinek hittem. De tényleg, mindig csesztetem poénból, de undorodott a férfi testtől. Aztán mostanában elég szar életszakaszban van, és teljesen haveri aspektusú talit tartottunk az egyik este. Volt pár sör is, de mikor nem volt, szóval nem tulajdonítotok neki sok szerepet így utólag. Aztán a lelkizés egyik hatásszünetében lekapott, smárolgattunk, elkezdte a farmeromon keresztül simogatni a farkam, majd kiverte nekem, közben egyszer kicsit megnyalta a makkom.
Mikor hazafele értetlenkedtem, hogy ez mi volt, azt mondta, hogy ne haragudjak, csak kíváncsi volt, milyen egy férfi orgazmus a valóságban, de nyugodjak meg, nem akar többet.
Tudom, vannak ezek a baráti jótanácsok, de minden szingli srác tegye a szívére a kezét, és mondja azt, hogy egy jó csaj haverját ő biztos, hogy minden élethelyzetben elutasítaná. Hagyjuk már..
Szóval az érdekel, hogy fogalmazódott meg bennetek ilyen gondolat? Vágy? Vagy tettetek hasonlót? Én krvára meglepődtem, és ezért nem is igazán szeretnék ilyen elitista leszbi, meg heteró válaszokat, hogy az igazi leszbik így meg úgy :D
Csak gondoltam megkérezlek titeket.
24F, ő 23L
13: te honnan tudod, mi a "tudomány jelenlegi állása"?
megtennéd, hogy a véleményedet alátámasztó néhány publikációt felsorolsz?
A kérdezőn látszik mennyire ignoráns tudd lenni a szexualitások fajtáival kapcsolatban. Semmi sem fekete fehér 24 éves “érett” férfi barátom. Hiába kérlelgeted hogy ne címkézzünk vannak akik biszexuálisak és vannak akik leszbikusak.
Ha ez a lány ezt mondta neked de élvezte veled az amit csinált és végigcsinálta annélkül hogy rosszul lett volna akkor van egy hírem. Valószínű ő nem leszbikus. Legfeljebb egy olyan biszex aki nagyon preferálja a lányokat. Lehet hogy te voltál neki az akivel ezt az oldalát realizálta.
VAGY ahogy mondtad nagyon rossz életszakaszában van és ittatok sört ő pedig lelkizett veled és olyan érzelmi álapotba került ahol megtett valamit amit megbánt(ezt csak az utána lévő válaszából gondolom) és tényleg nem vonzódott hozzád csak akarta hogy legyen egy ilyen élménye is.
Szerintem túl kevés infót adtál meg hogy ezt el lehessen dönteni és ez nem is nagyon ránk tartozik meg nem tudjuk eldönteni mi a szexualitása a lánynak.
De tényleg a kérdésedre válaszolva. Egy leszbikus lányban nem fogalmazódik meg vágy ahogy te írtad mert pont ezt jelenti ez a szó, hogy nem vonzódik a férfiakhoz. Aki már egy kicsit is élvezi a másik nemet akkor az a skálán már biszex.
Oké, akkor biszex, nekem mindegy. Én csak arra gondolok, hogy egy 23 éves ember, ha leéli az életét x módon, aztán rápróbál egy y-ra, az furcsa. Én speciel annyira nem vonzódom a férfiakhoz, hogy nincs az az alkoholszint, ahol akár csak smároljak egyel.
Én csak érdeklődöm. Egy kérdés, és egy mellékelt sztori is elég ahhoz, hogy fennhéjázó, kioktató hangnemben írjanak hozzá, nekem mindegy, hogy más mit gondol. Akinek van kedve, az megoszthatja a saját történetét.
Értékes volt a válaszod. :D
Nem tudom, mi a szokás ezen az oldalon, de szerintem valamit nagyon benéztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!