Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez a leszbiknél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a leszbiknél?

Figyelt kérdés

Abszolút kívülállóként, de tök kíváncsi vagyok erre:

Miért van az, hogy a leszbiknél ugye nagyon gyakori az ilyen 40 kg és 150 kg felállás. De ha az egyik fél 40 kg, akkor az nyilván vigyáz az alakjára és nem akar meghízni, akkor hogyan talál vonzónak egy olyan nőt, aki konkrétan azt testesíti meg, amilyen ő NEM akar lenni, és legalább háromszor akkora, mint ő?

2022. dec. 1. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Mindenkinek van valami fétise. Úgy is mondhatnám, hogy az ellentétek vonzzák egymást... persze ez túl snassz. Gondolj azokra a pasikra, akik az öregasszonyokra buknak. Az ember egy elcseszett lény. Ezzel meg is magyaráztam azt hiszem. :)

Kinek a pap, kinek a paplan.

2022. dec. 1. 22:15
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Honnan? 2. Ha nem lenne név, mit írtál volna?
2022. dec. 1. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanezt. Hogy őszinte legyek a neved nem is néztem.
2022. dec. 1. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori lenne? Nekem nem tűnt fel. Egy ilyen ismerősöm sincs. Neten sem futottam meg bele. Heteróknál többször látom, hogy csinos nőnek 130 kg-os férje van.
2022. dec. 1. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem találkoztam még ilyennel
2022. dec. 1. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a párjaimmal ilyen átlag 10-20kg volt a különbség, de nem azért mert én nem figyeltem oda, vagy éppen ő, mert én átlagos vagyok pici pocakkal ők vékonyak voltak, de ez genetika. Többet evett exem mint én és majd 20kg-val könnyebb volt, nem tudott hízni 50kg alatt volt mindig.

Nem fétis vagy ilyesmi így hozta az élet.

2022. dec. 2. 07:03
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Ezt pont leszbiknél nemáttam.

68kg vagyok volt 95kg-s barátnőm. De az bőven nem 150.

Ismerek olyan párocskát ahol a hasi 150 és a csaj alig 50.

De szerintem a kockásinges favágó stilus megkövetel némi súlyt.

Meg az férfias,ha valaki arra bukik.

2022. dec. 2. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is többször talalkoztam ezzel a heteróknál. Nem mondom, hogy a leszbikusoknál nincs ilyen, de egyáltalán nem gyakori.
2022. dec. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!