Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találni még valahol rendes társkeresőt leszbiknek vagy biszexeknek?
Külön erre specializált társkereső nem nagyon van, de nagyon sok társkeresőben van ilyen szekció is. Állítsd be megfelelően a szűrőket (=férfiak, párok leveleinek letiltása), illetve készülj fel arra, hogy a levelek nagy többsége "nőt keresünk 3.-nak" típusú megkeresés lesz.
Az internet mellett/helyett még jobb, ha elmész wow partykra.
Van, bizony hogy van!
Facebook és az instagram is tele van LMBTQ oldalakkal, ahol lehet bi/leszbikus lányokkal ismerkedni.
Én is most kezdtem az instagramon számos LMBTQ csoportban bemutatkozót írni magamról, és gyakorlatilag szinte AZONNAL jönnek a követések, üzenetek.
Igaz, vannak köztük olyanok, akik bekövetnek, de nem hajlandók reagálni az üzeneteimre, vannak olyanok is, akik elkezdik velem a csevegést, ismerkedést és nem mindig nekem kell azt kezdeményeznem.
De viszont nagyon kell óvakodni a KAMU profiloktól, mert azért ott is akadnak olyan pasik, akik lánynak adják ki magukat...
De szerintem ez sajnos szinte minden társkereső oldalon/csoportban előfordul.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!