Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkeresőt ajánlotok ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok máshol ismerkedni. Szerintetek lehet úgy ismerkedni hogy van egy pici súlyfelesleg rajtam? 170 cm vagyok és 75 kg. 32/N2018. máj. 10. 17:01
1/7 anonim válasza:
Nekem a sweetcandy jött be. 170cm és 75 kg pont ideális alak.
2/7 anonim válasza:
Ne társkeresőzz szerintem. Ébernek kell lenni és meglásd sikerrel jársz!
Én is majdnem ennyi vagyok, de senki nem említi hátrányként. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Egy kisvárosban élek. Itt mindenki ismer mindenkit. Itt nem vállalhatom fel hogy a nők is érdekelnek. Ezért marad a társkereső.
2018. máj. 10. 18:00
4/7 anonim válasza:
Sweetcandy, pinkvanilla,
Applikációk közül pedig Her, Spicy, Tinder esetleg :)
6/7 anonim válasza:
Pedig az egy olyan jó kis oldal volt :/
7/7 anonim válasza:
NEEEE a sweetcandy... ToT
legjobb netes ismerkedéseim ott voltak :/
a pinkvanilla még a jó, meg 100 emberből egy normálisat anotalkon is találsz. Azon felül még itt is sikerült egyszer egy találkozót összehozni egy nagyon aranyos lánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!