Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbiknél is vannak kíváncsiak, mint a heteróknál?
Bocsesz mindenkitől lányok, de szeretném elengedni ezt a címkézgetést, hogy ettől, meg ettől a ponttól kezdve már nem leszbi, hanem biszex, nem heteró, hanem meleg, stb. A lényeg, hogy ismerek egy leszbi csajt már pár éve, akit eddig atomleszbinek hittem. De tényleg, mindig csesztetem poénból, de undorodott a férfi testtől. Aztán mostanában elég szar életszakaszban van, és teljesen haveri aspektusú talit tartottunk az egyik este. Volt pár sör is, de mikor nem volt, szóval nem tulajdonítotok neki sok szerepet így utólag. Aztán a lelkizés egyik hatásszünetében lekapott, smárolgattunk, elkezdte a farmeromon keresztül simogatni a farkam, majd kiverte nekem, közben egyszer kicsit megnyalta a makkom.
Mikor hazafele értetlenkedtem, hogy ez mi volt, azt mondta, hogy ne haragudjak, csak kíváncsi volt, milyen egy férfi orgazmus a valóságban, de nyugodjak meg, nem akar többet.
Tudom, vannak ezek a baráti jótanácsok, de minden szingli srác tegye a szívére a kezét, és mondja azt, hogy egy jó csaj haverját ő biztos, hogy minden élethelyzetben elutasítaná. Hagyjuk már..
Szóval az érdekel, hogy fogalmazódott meg bennetek ilyen gondolat? Vágy? Vagy tettetek hasonlót? Én krvára meglepődtem, és ezért nem is igazán szeretnék ilyen elitista leszbi, meg heteró válaszokat, hogy az igazi leszbik így meg úgy :D
Csak gondoltam megkérezlek titeket.
24F, ő 23L
Akkor nem leszbikus ugy igazából.
A leszbikusoknak csak a leszbikusok vagy a bi lanyok jönnek be fütyi nélkül :)
3-as, tudtam én, hogy befutsz hamar. :D
Ezért maradnék meg annál, hogy mint két emberről beszéljünk, ne mint két címkéről.
Nincs "kíváncsi hetero"!!!
Kíváncsi hetero = olyan búza, aki még saját maga előtt is szégyenli, hogy ferde hajlamú. Szóval B.
A kérdésesedre a válasz: Kinsey-skála. Van a két véglet, hetero vs. leszbikus/meleg, s közte van a biszexek számos árnyalata. Aki az egyik nemhez sokkal jobban vonzódik, de közben kíváncsi a másikra is. S címke, vagy sem, őket hívják biszexeknek.
A leszbikus pont azért leszbikus, mert semmilyen formában NEM érdeklik a férfiak. Nem, még kíváncsiságból SEM. Legfeljebb olyan biszexek vannak akik elsősorban leszbikusok, de ettől még erre-arra nyitottak a férfiakra is.
8. ez hül.eség.
Az ember rengeteg mindent kipróbál kíváncsiságból. Ezt miért ne próbálná ki?
Az, hogy valaki leszbikus, hetero, nem azt jelenti, hogy undorodik a nem preferált nemtől. Egyszerűen szexuálisan nem indítja be. Attól még kipróbálhatja, hogy milyen.
Ha visszatér, akkor már illik rá a biszex jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!