Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan (leszbikus) társkereső ahol vannak "idősebb" nők is?
Érdekel engem is!
Főleg ha tapasztaltak is.
25/N
Kinek mi az idős. A leszbikusságban sokféle vonzódás van.
Pl ez is az egyik, amikor fiatal lány a középkorú nőkhőz vonzódik, de fordítva is.
Csakhát ugye nagyon nehéz az össze találkozás.
4.-Es Nem az, direkt "idősebb-et" írtam, és azt is hogy nem szó szerint véve. :) Átlagban a velem egykorúakkal egyáltalán nem találok közös hangot, és ezeken az oldalakon szinte a nálam fiatalabbak vannak többségben.
És igen, az épp hogy 18hoz képest még az én 25 évem is idősebb.
Igen, de amikor kifejezetten fétisről, és különleges vonzódásról beszélünk, az pont az, amikor fiatal tini lány, a 40-50-es középkorú nőkhöz vonzódik.
Nincs ezzel baj, mert a középkorú nők meg a fiatal lányokat csípik.
Meleg férfiaknál is játszik ez. Fiatal fiú, idősebb férfi.
Nem ide tartozik, ne haragudjatok,hogy ide kommentelek,de..
Nőt keresek én is (30+), viszont a társkeresőre nem merek regisztrálni (leginkább ismerősök miatt), kérdésem a következő lenne : ha beregisztrálok, beállítom hogy nőt keresek,akkor csak a nők fognak látni vagy a pasik is?
Igen.
Én jelenleg 2 társkeresőn vagyok fönn, a 2 legismertebben, és férfiként, csak a nőket látom.
Azt még nem próbáltam, hogy ha beállítanám, hogy a férfiakat akarom látni, azt engedné e, de szerintem nem, mivel férfiként regisztráltam, így csak nőket kínál.
Egyébként meg én azt mondom, hogy ismerős ide vagy oda, a normál, tehát a heteró társkeresés nem számít szégyennek.
A mai vilàgban, amikor rendkivül, szinte gigantikusan nehéz a
társkeresés, ez abszolút nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!