Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék vidéki lányként ismerkedni , milyen appot tudtok ajánlani erre a célra?
Ahogy a z. írja
Én is az élőt javaslom!
Esetleg nem direkt ismerkedő fb/insta csoportok
Hát akkor küldj nudeot xd
Na de komolyra fordítva a szót, ismerkedős appok szerintem teljesen esélytelenek, húspiac sok kamuprofillal. Inkább írd ki ide, hogy melyik vármegyében laksz, talán több esélyed lesz, bár a tapasztalataim alapján itt is a 0-hoz közeli az esélye. Élőben ismerkedni leszbikus nőként az itteni felhasználók tapasztalatai alapján kb. esélytelen. Ha van lehetőséged néha Budapestre utazni, ott több a lehetőség. Ha bulisabb vagy, akkor WOW, GNG, Ciao Bella bulik, ha kevésbé, akkor a Labrisz vagy a qLit eseményei, esetleg Szimpozion, vagy ha szeretsz sportolni, akkor Atlasz. Töri hónapban és Pride hónapban néha szokott lenni 1-2 esemény vidéken is. Sajnos a LIFT is eléggé Budapest-centrikus, amennyire tudom.
Élőben vidéken? Totál semmi akárhogy próbálkozol.
Néha van alkalmam felmenni de az tenyleg néha:(
Egyebkent Szabolcs megyében keresek társat
Ehez nem kell app.
Ez az oldal a legjobb társ/sex keresők egyike.
Van olyan is. De máshol is van kamú bőven.
De nekem innen sikerült összehozni 2-3 randit 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!