Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lenne esélyem ismerkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem ismerkedni biszexuális lányként,vagy erről már lekéstem?

Figyelt kérdés
Mindig is vonzódtam a lányokhoz,és az utóbbi pár évben erősödött fel bennem egy érzés,hogy megpróbálnám azonos neművel,akár kapcsolatot is,de kicsit úgy érzem,hogy nulla tapasztalattal csak egy kolonc lennék egy tapasztalt nőnek.Pár éve lett volna esélyem ismerkedni egy szórakozóhelyen egy kisebb lánycsoporttal,de máshogy alakultak a dolgok,és azóta bánom,hogy nem volt bátorságom komolyabban beszélgetni velük.Szerintetek reménytelen?24n
2021. dec. 1. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%

Igen, van esélyed, nem nem reménytelen.

28/F

2021. dec. 1. 18:02
 2/16 *Felhasználói név ***** válasza:
100%

24 éves vagy még csak, nem 60 :D

Persze, hogy sikerülhet, ne vicceljünk már

Menni fog!

2021. dec. 1. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem vagy elkésve,nem mellesleg a korodat tekintve nagyon nem reménytelen a dolog,szóval...
2021. dec. 1. 18:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom,hogy mennyire akarna egy tapasztaltabb lány úgymond "betanitani",vagy mennyire lenne valakinek lelombozó,és kissé féle,hogy emiatt kapnék elutasítást.
2021. dec. 1. 18:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem késtél le semmiről. 😊
2021. dec. 1. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmiről sem késtél le, van aki 40 éves kora felett "nyit" (addig is megvolt a vágy benne, de akkor érett csak tetté a gondolat), te még bőven időben vagy. Nyitottan és menni fog nyugi :)
2021. dec. 1. 18:35
 7/16 *Felhasználói név ***** válasza:
69%
Szerintem kifejezetten vonzó, ha szűz valaki
2021. dec. 1. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont 24 voltam én is,mikor ugyan ebbe a cipőbe jártam.

Tapasztalatlan,félős,miegymás.

Aztán jött egy tőlem fiatalabb,de tapasztalt valaki,aki megtette az első lépést,és így tovább...

Úgyhogy hajrá!

:)

2021. dec. 1. 19:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Bocs ha kicsit közönséges lesz, de puncid van? Igen? Akkor van esélyed leszbikusoknál. Ez ennyire egyszerű.
2021. dec. 1. 20:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne hülyéskedj már, én 40 évesen is simán bele mernék vágni.
2021. dec. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!