Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lenne esélyem ismerkedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne esélyem ismerkedni biszexuális lányként,vagy erről már lekéstem?

Figyelt kérdés
Mindig is vonzódtam a lányokhoz,és az utóbbi pár évben erősödött fel bennem egy érzés,hogy megpróbálnám azonos neművel,akár kapcsolatot is,de kicsit úgy érzem,hogy nulla tapasztalattal csak egy kolonc lennék egy tapasztalt nőnek.Pár éve lett volna esélyem ismerkedni egy szórakozóhelyen egy kisebb lánycsoporttal,de máshogy alakultak a dolgok,és azóta bánom,hogy nem volt bátorságom komolyabban beszélgetni velük.Szerintetek reménytelen?24n
2021. dec. 1. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 voltam, mikor először jöttem össze lánnyal. Szerintem teljesen rendben van.
2021. dec. 5. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia :D

Szerintem van esélyed^^

25 éves vagyok leszbikus és nem volt még kapcsolatom :/

Viszont nem keseredek el.

Ahogy te se tegyed ezt.

Idővel úgy is fog jönni egy lány :)

2021. dec. 9. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) remélem jön valaki akiben megtalálom a társam.
2021. dec. 9. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezt érzem és én is 24 vagyok 🥺 Nem is tudom azt sem, hogy hol lehetne ismerkedni nulla tapasztalattal és a tapasztalatlanságom miatt nyilván eléggé bátortalan vagyok...
2021. dec. 11. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem kell parázni. Nem vagy(tok) elkésve.

Tapasztalt nőként írom, hogy engem vonzana is valamennyire, hogy én vagyok valakinek az első. Szerintem ebben semmi nincs. Ha két ember vonzódik egymáshoz, úgyis alakulnak maguktól a dolgok.

2021. dec. 23. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Lekésve nem vagytok, csak nagyon nehéz. Bízom benne h a 2022 sokkal jobbat hoz mindenkinek.
2022. jan. 1. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!