Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti nők!Az alábbi történet szerint számotokra mi a REÁLIS opció?Egyes opció, egy heteroszexuális nő szórakozgatása avagy kettes opció, egy magát heteroszexuális nőnek valló/önmagát annak gondoló nő biszexuális hajlamai?!
Sztori itt, de szeretném látni szavazásban melyiknek van nagyobb valószínűsége kívülállók többsége szerint.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..
Nem tom, de én bottal nem nyúlnék ilyenhez, nincsenek személyes határai, és az enyémeket se tiszteli.
Felnőtt nő találja már ki mi a făszt akar, és vagy közeledjen, vagy ne, de ne molesztáljon.
A nyak puszilgatása, fenék tapizása nem baráti dolog, egyértelműen intim érintés. Ha nem tűrnéd el egy random fiú havertól, az egy női baráttól is sok.
Ezek a tapizások a kapcsolat kialakulásának egy későbbi fázisa, csak úgy iszonyat creepy, szexuális szaklatásnak venném. Lehet megütni nem ütném, de tuti elkapnám a karját és megkérdezném mi a bánatot gondol. És ha továbbra is maszatol, elküldeném a fenébe. Nem, nem homofóbiából, én leszbikus vagyok és vállalom magam de ez a viselkedés elfogadhatatlan.
Felnőtt ember flörtöl, beszélget, elhív randizni és csak ez után tapernyákol. Ez a viselkedés nem oké, tökmindegy heteró-e vagy bi a másik nő.
félős bi,aki sokszor mellényult és ezért csak incselkedik....mint egy ovis.
Vagy nincs tisztában a határokkal ahogy a 2.írja. amiben aza gáz ,hogyha mégis partnert talál akkor ahoz miképp fog viszonyulni?
Azaz ha ezt csinálja nyilvánosan(?)a koleganőjével akkor a barátnőjével mit fog csinálni?
Heteró nő ilyeneket tuti nem csinálna.
Nagyon intim dolgok amiket művelt.
Valószínűleg később fedezte fel a biszexualitását,aztán csak az incselkedést gondolta,hogy az még nem olyan feltűnő,pedig ezek már azok.
Nem tudom írtad-e,de ezekre te hogy reagáltál? ha hagytad neki akkor jó hogy csinálta.
Bár én azért egy idő megkérdeztem volna,sőt egy bnőmnél megkérdeztem,hasonlóakat csinált és rákérdeztem,hogy biszex vagy? hát mondjuk letagadta,de tudtam,hogy az végül pár hónapra rá bevallotta,hogy amúgy ő élvezi,hogy fogdoshat. Nekem meg jól esett,szexig nem jutottunk. Kicsit önsanyargatás volt,mivel full nedves bugyival érkeztem haza ha ilyen nagyon fogdoshatnéka volt.
De mondjuk mi egykorúak voltunk akkor.
Azért egy idősebb nő így közeledne tuti rákérdeznék. 1-2 alkalom még azt mondom beleférhet az ilyesmi(necces,de azt mondom jó) De mondjuk állandó jelleggel,minden találkozás ennyire intim fogdosásokból,nyakpusziból állna tuti rákérdeznék, de úgy,hogy nekem jól esik a közeledése, de tisztázzuk le mit szeretne. 50 körüli nőnek azért már van olyan érett gondolkodása szerintem,hogy ezt meglehessen beszélni.
Hány éve nem tudsz már dűlőre jutni azzal a nővel?😄
Ez valami kérdés generátor műve vagy tényleg van aki nem tudja vagy 3 éve elengedni azt amiből láthatóan semmi sem lesz már soha?
Evekkel ezelőtt is pont ezeket soroltad fel ergo nem történt semmi új. En a helyedben hagynam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!