Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti nők!Az alábbi történet szerint számotokra mi a REÁLIS opció?Egyes opció, egy heteroszexuális nő szórakozgatása avagy kettes opció, egy magát heteroszexuális nőnek valló/önmagát annak gondoló nő biszexuális hajlamai?!
Figyelt kérdés
Sztori itt, de szeretném látni szavazásban melyiknek van nagyobb valószínűsége kívülállók többsége szerint.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..
2021. nov. 5. 19:24
21/22 A kérdező kommentje:
Ha kívülállók azt mondják szerintük a megtörtént tények alapján nem vonzódott hozzám, akkor nem próbálkozom nála.Ha más a vélemény, akkor próbálok nála komolyabban próbálkozni.Azaz először őszintén kéne tudni vele beszélni, amit nem akar.Hát a gesztusai nem értek fel egy megerőszakolással... Egyébként is, sosem akarnék neki rosszat, én nagyon SZERETEM őt, ez nem csak szenvedély, amit iránta érzek!!!
Arra utaltam, hogy "ok nélkül" random emberek vagy távoli ismerőseid biztos nem fogták a kezed 2 órán keresztül...
2022. jan. 6. 20:57
22/22 anonim válasza:
#18-as de igazad van😊, addig fogja kiírni a kérdést, míg a válaszolók nagy többséggel azt nem írják, hogy a nőnek ő volt élete nagy szerelme. Pfff😀🤣 meg azt írja magáról, "milyen jól nézek ki", ..hát ha tudná, hogy a szerelemhez a belső sokkal fontosabb.. de majd rájön, ha felnő, ahogy arra is, hogy nem vadidegen emberek fogják megmondani , hogy egy vadidegen nő miért szórakozott vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!