Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 35 feletti nők!Az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 feletti nők!Az alábbi történet szerint számotokra mi a REÁLIS opció?Egyes opció, egy heteroszexuális nő szórakozgatása avagy kettes opció, egy magát heteroszexuális nőnek valló/önmagát annak gondoló nő biszexuális hajlamai?!

Figyelt kérdés

Sztori itt, de szeretném látni szavazásban melyiknek van nagyobb valószínűsége kívülállók többsége szerint.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__11..

2021. nov. 5. 19:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hogyne...nem ismered a nőt, nem tudod hogy nézek ki, de biztosan tudod, hogy nem én kellek neki.Menj el látnoknak , hátha lesz egy kis pénzed csóró.Bár, ha így fogsz jósolni, akkor csóró maradsz. :'D Majd, ha a történet alapján meg tudod indokolni a direkt veszekedés provokálás helyett, akkor gyere vissza!Vagyis várj, te akkor se!!!!!!
2021. nov. 13. 19:15
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Miért kérdezed mások véleményét, ha nem vagy képes elfogadni azt? Vagy csak akkor válaszoljon az ember, ha azt írja, amit hallani szeretnèl???? Majd 50 évesen rájössz te is, hogy csúnyán hülyítve lettél, és max. azt élvezte, hogy nevetségessé téve magad kapálózol utána.
2021. nov. 14. 09:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Hogy értsd kevesebb iq-val is:Nem tudta , hogy vonzódom hozzá/szerelmes vagyok belé, amikor ezeket a dolgokat csinalta!!!Bár utana is volt rá példa miutan megtudta, de az elején sokaig nem is tudta!!! ENNYIT ERRŐL!;)
2021. nov. 14. 09:09
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Idézet a 2-es válaszolótól, csak hogy mások véleményétis lásd:

Nem tom, de én bottal nem nyúlnék ilyenhez, nincsenek személyes határai, és az enyémeket se tiszteli.

Felnőtt nő találja már ki mi a făszt akar, és vagy közeledjen, vagy ne, de ne molesztáljon.

A nyak puszilgatása, fenék tapizása nem baráti dolog, egyértelműen intim érintés. Ha nem tűrnéd el egy random fiú havertól, az egy női baráttól is sok.

Ezek a tapizások a kapcsolat kialakulásának egy későbbi fázisa, csak úgy iszonyat creepy, szexuális szaklatásnak venném. Lehet megütni nem ütném, de tuti elkapnám a karját és megkérdezném mi a bánatot gondol. És ha továbbra is maszatol, elküldeném a fenébe. Nem, nem homofóbiából, én leszbikus vagyok és vállalom magam de ez a viselkedés elfogadhatatlan.

Felnőtt ember flörtöl, beszélget, elhív randizni és csak ez után tapernyákol. Ez a viselkedés nem oké, tökmindegy heteró-e vagy bi a másik nő.

2021. nov. 14. 10:51
 15/22 A kérdező kommentje:
10:51 Te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni... Pont, hogy azt írta bejöttem neki.És, hogy a kapcsolat későbbi szakaszában csinálnak ilyeneket, és nem az "elején".Habár hónapokig minden hétköznap töltöttünk időt kettesben, és már elég közeli volt a viszonyunk, amikor elkezdtünk ilyen irányba haladni.De törődj bele, több jele van annak, hogy én nagyon is bejöttem ennek a nőnek, mint te a kis szerelmednek, aki még egy arcsimogatást sem engedett neked. ;)
2021. nov. 14. 10:54
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
akkor legyél ebben a boldog tudatban :-) :-) :-)
2021. nov. 14. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Biszex jó esélylel.
2021. nov. 22. 23:28
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Olyan jó, hogy párnaponta kiemeled ezt meg a leírásba foglalt kérdést is még külön. 🥲

Várod itt a bólogatást, helyeseljünk hogy mekkora leszbi/bi hajlamai vannak ennek az elszalasztott nőnek. Aztán gondolom megnyugszol a válaszok felett, mert ha 50 ismeretlen látatlanban annak véli, akkor biztosan az - még véletlenül se dobj rá magára az említett nőre egy Messenger üzit ez ügyben, nehogy a valóság aminek egyes egyedül ő az ismerője tönkretegye az itt kiélt illúziódat.

2022. jan. 6. 18:48
 19/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek itt kiélt illúziók Carrera!Addig trollkodj, amíg tudsz az ezer fiókoddal!Mellesleg majd szólj, ha neked is 2 óráig fogják a kezed!Másrészt nincs hozzá közöd, de azért emelem ki, hogy személyeskedés helyett a tényekre hagyatkozva mondjanak ŐSZINTE véleményt!A nő simán hazudhat, ha félti a jó hírét, a karrierjét!Független emberek nem hazudnak, nem áll érdekükben... És ráadásul azt még nem is látták milyen jól nézek ki. ;) Ha te féltenéd a karriered te sem vállanád fel, hogy a kollégád lányával vagy, aki korban a lányod lehetne!Gondolkozz már , nem véletlen nem tőle kérdezem... LOL
2022. jan. 6. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:
95%

(#18)

Pedig nekem még ez az első menet "trollkodásom" veled. 😀

Pont hogy olyan szorongatta a kezem 2 óráig (hahj, még tovább is) aki nem hagyott helyet ilyen találgatásoknak amikben te vagy.

ŐSZINTE (így, nagy betűvel) véleményt itt csak a nőd tud adni neked, mi csak találgatunk - ha meg csak átmeneti kínjában foglalkozott veled, pláne.

Azt nem tudom, az ilyen mennyire félti a karrierjét, ha már a "zaklatásod" idején sem tette. Elvégre manapság is megmeetoozhatnád annak alapján amit tett veled. Vagy arra érted, hogy most nem kezdene veled semmit? Honnan tudod? De nem is fogod megtudni se ezt, se a hajlamait a Gyakori népétől. Csak fantáziálni akarsz erről mert az tétnélküli, biztonságos. Ezért rugózol ezen már vagy 2 hónapja itt. Erednél inkább a nő után ha ekkora megszállottja vagy az egésznek. Máskülönben mi értelme itt verni rá magad?

2022. jan. 6. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!