Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudnék lányokkal ismerkedni lányként?
Sziasztok!
Egy ideje sejtem, hogy erősen biszex vagyok, azonban ameddig nem kerülök közelebbi kapcsolatba egy lánnyal, ebben ugye nem lehetek biztos. Emiatt inkább kötetlenebb időtöltésre keresnék lányokat:)
Akár barátkozás, akár több, beszélgessünk, és meglátjuk mi alakul
Egyébként Bp és 21N
:) szívesen megismerlek. Írj, ha gondolod.
LL
Volt már egy hasonló kérdés.
Ha megy neked érzelmek nélkül akkor swinger. De a leírás alapján inkább a szórakozóhelyet javaslom. Bár ott nehezebb partnert találni, de nem lehetetlen egy-két praktikával.
2-es, amint látom, itt szeretne a hölgy ismerkedni, a kérdést emiatt írta, nem valós választ vár.
Amúgy én nem ajánlom a gyk-t. Anonim oldal, bármelyik társkereső kultúráltabb ennél.
"Amúgy én nem ajánlom a gyk-t. Anonim oldal, bármelyik társkereső kultúráltabb ennél."
Nyilván, hiszen legtöbb esetben a kérdező és a kommentelő is PASI lehet, mivel itt bárki úgy nevezi magát, ahogy akarja.
Egy zsákbamacska az egész!
Ritka, hogy itt valóban egy NŐVEL csevegjél.
De sajnos találkoztam olyan fizetős társkereső oldalakkal is, ahol nem szűrik ki a hamis profilokat és sok a kamu ugyanúgy, mint itt.
28N
Egyes, írj nyugodtan!
Illetve tudom, hogy nem ez a tökéletes platform, azért írtam így a kérdést, hátha valaki tud valami jobbat tanácsolni. Hármasozni nem szeretnék, hiába vagyok bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!