Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőgyógyászati vizsgálattól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászati vizsgálattól való ‘félelem’ esetén bejöhet velem a párom? (Szintén nő)

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 17:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

Azt se tudod mi az a diploma, egy könyvet nem olvastál el életedben. Mamahotelből nem sikerült kiköltöznöd 50 éves korodra és te akarod osztani az észt.

Le lesz tiltva a profilod mindjárt, lányok jelentsétek minél többen a nőgyülő 💩t!

2024. máj. 30. 19:18
 22/30 anonim ***** válasza:
20%

21

Nagy félreértésben vagy; sajnos minden szavad tévedés, ami engem illet. Lovagolsz ezen a mamahoteles butaságon, és sértegetsz, mert érveid már nincsenek.

Az eü-s hozzászóló legalább értelmes dolgokat írt.

(Miért lennék nőgyűlölő??? Ezt megmagyarázhatnád...)

2024. máj. 30. 19:28
 23/30 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, ugye rendszeres vagy a szűrővizsgálatokon? Mert ha rendszeresen jártál szűrésre, akkor nincs mitől félned, nem lehet nagy baj. Ha pedig eddig nem jártál, ez most jó lecke arra, hogy realizáld magadban hogy milyen felelőtlen voltál és ezentúl jobban törődj az egészségeddel. Minimum félévente, igény szerint még gyakrabban irány ellenőrző vizsgálat és akkor nem kell többé félned
2024. máj. 30. 19:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az előjegyzést közvetlenül a szakrendelèsen kéred, akkor már az időpontkèrèsnèl is rá tudsz kérdezni, vagy ha az asszisztens szólítja be a betegeket, akkor tőle. Talán magánrendelésen engedékenyebbek lehetnek. Nem tűnik olyan teljesíthetetlen kérésnek.
2024. máj. 30. 19:56
 25/30 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, nem jártam eddig rendszeres szűrővizsgálatra, és a jelenlegi problémám nem komoly/súlyos baj, és nem amiatt van, mert eddig nem jártam szűrővizsgálatra.

Ne veszekedjetek :)

2024. máj. 30. 20:35
 26/30 anonim ***** válasza:
77%

Anyukám nőgyógyász, és az orvosi szakvéleménye az, hogy a nem komoly bajokat is meg lehet előzni, minimálisra lehet csökkenteni rendszeres szűrővizsgálatokkal. A nőgyógyászati problémák egyébként is alattomosak, későn jelentkeznek a tünetek és makacsok.

Jobbulást neked.

2024. máj. 30. 20:46
 27/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm. :)

Arról mit mond anyukád, hogy bejöhet e velem kísérő?

2024. máj. 30. 21:02
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Az a vizsgálat jellegétől függ.
2024. máj. 30. 21:10
 29/30 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez full ciki.
2024. máj. 30. 23:24
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem szeretném nézegetni, ahogy a páromat vizsgálják. Ciki lenne. Ráadásul nem kell félned semmitől, nem olyan durva vizsgálat ez. Én sajnos voltam már gyomortükrözésen, na az sz@r volt. Mégsem akartam volna, hogy már is lássa.
2024. máj. 31. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!