Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati vizsgálattól való ‘félelem’ esetén bejöhet velem a párom? (Szintén nő)
Azt se tudod mi az a diploma, egy könyvet nem olvastál el életedben. Mamahotelből nem sikerült kiköltöznöd 50 éves korodra és te akarod osztani az észt.
Le lesz tiltva a profilod mindjárt, lányok jelentsétek minél többen a nőgyülő 💩t!
21
Nagy félreértésben vagy; sajnos minden szavad tévedés, ami engem illet. Lovagolsz ezen a mamahoteles butaságon, és sértegetsz, mert érveid már nincsenek.
Az eü-s hozzászóló legalább értelmes dolgokat írt.
(Miért lennék nőgyűlölő??? Ezt megmagyarázhatnád...)
20 éves vagyok, nem jártam eddig rendszeres szűrővizsgálatra, és a jelenlegi problémám nem komoly/súlyos baj, és nem amiatt van, mert eddig nem jártam szűrővizsgálatra.
Ne veszekedjetek :)
Anyukám nőgyógyász, és az orvosi szakvéleménye az, hogy a nem komoly bajokat is meg lehet előzni, minimálisra lehet csökkenteni rendszeres szűrővizsgálatokkal. A nőgyógyászati problémák egyébként is alattomosak, későn jelentkeznek a tünetek és makacsok.
Jobbulást neked.
Köszönöm. :)
Arról mit mond anyukád, hogy bejöhet e velem kísérő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!