Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is tapasztalt már hasonlót?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalt már hasonlót?

Figyelt kérdés
Elsősorban leszbikusoktól kérdezném, de melegek válaszát is szívesen olvasom. Szóval, ti is tapasztaltátok azt a bizonyos "homoertoic friendship" szituációt? Amikor az azonos neművel nem mondjátok ki, hogy tetszetek egymásnak és nem is vagytok együtt, de megvan köztetek a feszültség. Mégis, egyikőtök sem mer lépni, de tudjátok jól, hogy több mint barátság ami köztetek van.

jan. 26. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen mindig van...
jan. 26. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
12 evig legjobb baratnom volt a lany, en ereztem hogy ez kicsit tobb mint baratsag (reszegen csokok id voltak). 3 eve nem beszelunk, es konkretan ugy erzem magam azota is, mintha egy szakitason lennek tul.
jan. 26. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es

igen tudom, ezért kérdezek másokat, hogy meséljenek, mert kíváncsi vagyok(:

jan. 26. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Barátság annyira nem, inkább ismeretség.

És így visszanézve szerintem egyoldalú volt

jan. 27. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Nekem pontosan ilyen barátnőm van:) bár mi nem csak barátoknak indultunk először, csak szar időzítés volt és távolság, azóta pedig jóba maradtunk attól függetlenül hogy neki lett azóta párja:) szerencsére üzikbe annyira nem jön át ez a kémia, találkozni meg csak 3 havonta szoktunk kb:D azok nagyon veszélyesek szoktak lenni de persze én sem lépek és ő sem érthetően
jan. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!