Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ha lenne egy szimpatik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne egy szimpatikus, megbízható meleg fiú, kötnétek vele alibiházasságot?

Figyelt kérdés
Mindkét fél élné a maga életét, és a vagyoni dolgokat is fixen rögzítenétek egy előtte egy házassági szerződésben - az esetleges válást is figyelembe véve, ha valamiért már nem menne a dolog?

ma 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Elárulnád, hogy milyen okot képzelsz el amiért valaki ezt megtenné? Mert erre nem tértél ki a kérdésedben!
ma 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Ismerve a magyar társadalmat és jogi helyzetet, ezen nagyon nincs mit okmagyarázni. Van több ilyen felállás a környezetemben, szüleim korosztályából és az enyémből is.
ma 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 27/N.
ma 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert semmi értelme. Azért hogy legyen papírom "alibiből"? S minek az alibi - egyszerűen nem kötöd a környezeted orrára a szexuális preferenciáidat. Ezerszer jobb mint papírozgatni, meg együtt lakni valakivel csak azért hogy alibi legyen.
ma 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

A heteró ismeőseim fele nem házas. Minek állnék össze én egy férfivel? Hová teszem akkor a barátnőm? Én vele szeretnék együtt élni. Ha már elég idős valaki a házassághoz, elég idős a költözéshez is. Nem kell együtt élni azzal, aki utál.

Ez amúgy is csak egy gyenge próbálkozás egy erre izguló férfitől. Esetleg egy gyáva meleg vagy, aki nem meri felvállalni, sem elköltözni nem akarsz, és itt keresel asszonyt a házba, akinek a szoknyája mögött járhatsz pasikhoz?

ma 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom elképzelni, hogy mi haszna lenne egy kamu házasságnak. Az igazi házasság is egy elavult és számomra értéktelen koncepció, ami csak egy papír túlmisztifikálásából áll.

Ki nem sz@rja le, hogy a Rózsika néni mit gondol róla, hogy nincs házastársad vagy, hogy nem vagy heteró? Meg mi az, hogy "alibi"? Nem bűncselekményt követsz el. Nem kell értelmetlen társadalmi berögződéseknek aláfeküdni.

ma 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:

2# Jól leírta. A mai magyar jogi környezet egy rakás előnyt biztosít a házasságban élő embereknek - hitelek, támogatások, gyermek örökbefogadás, - igazságtalan hogy ezt mások nem kapják meg. A társadalom is igazságtalanul elítéli a melegeket és a leszbikusokat is. Szerintem ha pártunk és kormányunk, meg a heteró többség így áll a dologhoz, akkor mi fel vagyunk mentve az alól hogy ne csaljunk velük szemben.

5# Szerintem egy erre izguló f@szit pár rövid mondat után ki lehet szűrni... A "gyáva meleg" dumát meg inkább hagyjuk...

#6 Aláfeküdni? Te is csak aláfekszel a társadalom elvárásainak, hogy eljátszod nekik a dacos leszbit, aki magasról tesz a tradícióikra: lehet hogy már észrevetted: te vagy az ügyeletes ellenség akivel lehet egymást riogatni...

Szerintem én sokkal szabadabban állok ehhez hozzá.

ma 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

#7 örökbefogadás? Kivel, egy kamuférjjel? Egy gyereket fel is kell nevelni, ahhoz meg nem kamuházasság kell, hanem egy társ. Hitel? Aham, s ha borul a bili akkor elosztásra kerül egy olyan emberrel akivel eredetileg sem akartál egy fedél alatt lenni? Ez előnyöket azok tudják élvezni akik valós párt alkotnak, kamuházasságban meg értelmetlen.

Ha ilyen szabadon állsz a dolgokhoz akkor minek neked kamuházasság?

ma 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Én látok fantáziát abban amit írsz. Írj privit...
ma 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:

"Aláfeküdni? Te is csak aláfekszel a társadalom elvárásainak, hogy eljátszod nekik a dacos leszbit, aki magasról tesz a tradícióikra: lehet hogy már észrevetted: te vagy az ügyeletes ellenség akivel lehet egymást riogatni..."

1.) Biszexuális vagyok.

2.) Nem játszok el senkinek semmit, hanem önazonosan önmagamat adom, és eszerint a tradícióknak számomra nincs értéke.

Aki ennyire konformista, mint te, annak ezt nehéz lehet megemészteni, de nem mindenki azért cselekszik, hogy azzal valakinek bizonyítson valamit, vagy valamilyen hatást váltson ki a környezetéből.

Nem vágyok rá, hogy a nyájhoz tartozzak. Nem érdekel, hogy hogyan tesznek bele az egybites ellenségképükbe, egészségükre. Nem szorulok rá idióták szimpátiájára és jóváhagyására. Ugyanez vonatkozik a házassággal járó jogi előnyökre; megtarthatják maguknak, nem kell se gyerek, se hitel.

Te csak megpróbálod racionalizálni, hogy miért vagy megalkuvó és alakoskodó, és ezért magyarázod be, hogy felsőbbrendűbb, leleményesebb, tudatosabb azoknál, akik sz@rnak az egészre. Önként elnyomod magad, és kiszolgálod egy zsarnoki, beteges társadalom szeszélyeit, micsoda szabadság! Jó bujkálást.

ma 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!