Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha lenne egy szimpatikus, megbízható meleg fiú, kötnétek vele alibiházasságot?
#10 Nagyon felkaptad a vizet, te biztos ilyen öntudatos férfigyűlő halálamazon típus lehetsz...
Szerencsére mások másképp gondolják. 4 órája írtam ki a kérdést és már 6 érdeklődő privátot kaptam. Nem is számítottam rá hogy ennyire sokakat érdekel a dolog.
Az öntudatos része stimmel. De nem, nem kaptam fel a vizet, és nem vagyok férfigyűlölő, csak azért, mert szerintem önbántalmazó, önigazoló agyrém az eszmefuttatásod, ami kiszolgálja a heteronormatív rendszert. Veled beszélgetek, te és a többi férfi meg nem vagytok egy nagy, kollektív tudat. Rögtön férfigyűlöletre asszociálni, és ezzel zárójelezni azt, ami nem illik a koncepciódba megint csak konform, birka tempó.
Másrészt elvileg ez egy véleményfelmérés lett volna, nem egy hirdetés. Ha alibi-asszonykát keresel, akkor miért nem azt, és miért nem az ismerkedés rovatba írod, ahelyett, hogy azt kérdezed, feltételes módban ki mit gondol egy ilyen felállásról? Akkor meg tudnád magad kímélni az olyan anomáliáktól, amik nem úgy gondolkodnak, mint te.
Nem. Én külföldön élek és igazi házasságom van.
De ha nem lenne, akkor se keresnék alibit, ez nem az 1800as évek.
Ja és hozzátenném, hogy anyagi elõnye nincs a házasságomnak. Kurwára nem kapunk semmi pluszt, egy büdös fillért se, hitelt ugyanúgy ne, pedig a lakbér töredéke lenne a részlet.
Gyereket nem akarunk, de ahhoz is nem csak házasság,de még egy csomó más hülyeség is kell, amire jó nehéz megfelelni. Meg egyébként is, szerintem a gyerek kb egy hónapon belül tudni fogja mi a szitu, és visszamondja a hivatalos szerveknek.
Az egyetlen elõny, hogy jogilag tudjuk egymást védeni a homofób családunktól ha úgy hozná a helyzet.
Egyébként már ott megbukik a kérdésed, hogy nem vagy szimpatikus. Még ha az lennél. De nem. A házasságba az ember hosszú évek ismertsége után vág bele. Nem egy hirdetésre reagálva. Mert ha összeköltözés után kiderül, hogy mégsem olyan kedves, és szimpatikus, akkor elég nehéz különválni. Plusz, ha nem ismered alaposan a másikat, nem tudhatod, hogy nem zsarol-e meg. Pl, hogy kitálal a homofób családodnak, ha nem teszel meg ezt és azt neki.
A sok levélre meg azt mondom, hogy mind kamu, ha egyáltalán kaptál. Volt már ez a kérdés, és én is írtam privit, mert kíváncsi voltam a részletekre, hogy hogyan is gondolod. Senki nem fog hozzádmenni, hidd el. Ép eszű ember látni fogja, hogy te egy beteg ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!