Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászati vizsgálattól való ‘félelem’ esetén bejöhet velem a párom? (Szintén nő)
Ha nem különösebben muszáj, ne menj. Ezzel megoldhatod egy darabig, kis szerencsével egészen sokáig.
Én inkább ezt tenném, és nem a barátnőmet vinném be.
3
Ha fiatal, simán kihagyhatja. A bajok 50 körül kezdődHETnek. Itt a gyakorin divat halálra ijeszteni a lányokat rákkal és minden mással.
A párom közel húsz éve nem volt nőgyógyásznál, és köszöni, jól van...
5
Tudom, mi a mammográfia, mi a rákszűrés, nem akartalak kioktatni.
A véleményem az, hogy ez az egész túl van dimenzionálva. A nők 99százaléka élete során - szerencsére - nem találkozik semmilyen végzetes nyavalyával. Itt a gyakorin meg 18-20 éves lányokat riogatnak állandóan a rákkal.
Lehet, hogy szerencsés a párom - remélem így van, és továbbra sem lesz szükség nőgyógyászhoz menni.
#4,Nem hagyhatja ki mert bajok fiatalon is lehetnek, képzeld 20-on éves lányt is láttam meghalni petefészekrákban.
Ezenkívül az 50 körül kezdődHETŐ bajok sokszor a fiatalon elhanyagolt apróságokból alakulnak ki.
Aztán a kérdező nem mondott konkrétumot, lehet nem is rutin vizsgálat, hanem konkrétan panasza van, fiatalon.
De nyílván egy nyálcsorgató 50-es fószer vagy, akinek a szemében a fiatal nők sebezhetetlenek mint Supergirl. Szégyeld magad.
7
Nem, nem nyálcsorgató fószer vagyok. Viszont minden alkalmat megragadok, hogy elmondjam, ez az egész nőgyógyászosdi túl van tolva, és messze nem olyan fontos, mint ahogy itt sztároljátok. Persze, huszonévesen is halnak meg rákban, sőt, kapaszkodj meg, 5-10 évesen is. Sajnos. De ez nem jelenti azt, hogy állandóan rettegjünk, és orvoshoz rohangáljunk. És folyton ijesztgessük a fiatalokat. Ez ugyan olyan gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!