Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nőgyógyászati vizsgálattól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászati vizsgálattól való ‘félelem’ esetén bejöhet velem a párom? (Szintén nő)

Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 17:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem lenne kínos, hogy a barátnőd ott van miközben másvalaki a punciddal foglalkozik? Akár neki. Nekem csöbörből vödörbe helyzetnek hangzik.
2024. máj. 30. 17:15
 2/30 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem különösebben muszáj, ne menj. Ezzel megoldhatod egy darabig, kis szerencsével egészen sokáig.

Én inkább ezt tenném, és nem a barátnőmet vinném be.

2024. máj. 30. 17:20
 3/30 anonim ***** válasza:
82%
Nőknél egy szűrő, vagy kontrollvizsgálat létfontosságú, kortól független. Egy későn felfedezett probléma, még súlyosabb lehet. Emiatt ne hagyd ki a vizsgálatot! Ellenben, meg kell beszélni az orvossal. A mai világban, nem hinném hogy ettől a dologtol megfosztanának. Nem különben ha van apás szülés, akkor egy szimpla vizsgálat ami kevesebb macerával jár mint egy szülés, akkor miért ne lehetnél vbe.
2024. máj. 30. 17:38
 4/30 anonim ***** válasza:
7%

3

Ha fiatal, simán kihagyhatja. A bajok 50 körül kezdődHETnek. Itt a gyakorin divat halálra ijeszteni a lányokat rákkal és minden mással.

A párom közel húsz éve nem volt nőgyógyásznál, és köszöni, jól van...

2024. máj. 30. 17:44
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Egészségügyben dolgom, de köszi a kioktatást! Van két lány ismerősöm is akit csúnyány fogalmazva kipakoltak, ha ez tudod miről szól. Mindkettő 25 alatt van. Amiről te beszélsz az a mammográfia, ami valóban a későbbi korban jelentkezik. Az hogy a párod, köszöni jól van, annak örülök, és szerencsés nő, de ez nem általánosítható. Ahány ember, annyiféle genetikai adottság, és akkor az életmódról nem is beszéltem. Pont hogy én nem ijesztgetek itt senkit! Ezek észérvek!
2024. máj. 30. 17:54
 6/30 anonim ***** válasza:
9%

5

Tudom, mi a mammográfia, mi a rákszűrés, nem akartalak kioktatni.

A véleményem az, hogy ez az egész túl van dimenzionálva. A nők 99százaléka élete során - szerencsére - nem találkozik semmilyen végzetes nyavalyával. Itt a gyakorin meg 18-20 éves lányokat riogatnak állandóan a rákkal.

Lehet, hogy szerencsés a párom - remélem így van, és továbbra sem lesz szükség nőgyógyászhoz menni.

2024. máj. 30. 18:03
 7/30 anonim ***** válasza:
86%

#4,Nem hagyhatja ki mert bajok fiatalon is lehetnek, képzeld 20-on éves lányt is láttam meghalni petefészekrákban.

Ezenkívül az 50 körül kezdődHETŐ bajok sokszor a fiatalon elhanyagolt apróságokból alakulnak ki.

Aztán a kérdező nem mondott konkrétumot, lehet nem is rutin vizsgálat, hanem konkrétan panasza van, fiatalon.

De nyílván egy nyálcsorgató 50-es fószer vagy, akinek a szemében a fiatal nők sebezhetetlenek mint Supergirl. Szégyeld magad.

2024. máj. 30. 18:30
 8/30 anonim ***** válasza:
15%

7

Nem, nem nyálcsorgató fószer vagyok. Viszont minden alkalmat megragadok, hogy elmondjam, ez az egész nőgyógyászosdi túl van tolva, és messze nem olyan fontos, mint ahogy itt sztároljátok. Persze, huszonévesen is halnak meg rákban, sőt, kapaszkodj meg, 5-10 évesen is. Sajnos. De ez nem jelenti azt, hogy állandóan rettegjünk, és orvoshoz rohangáljunk. És folyton ijesztgessük a fiatalokat. Ez ugyan olyan gáz.

2024. máj. 30. 18:38
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit elkanyarodtunk. Konkrét probléma miatt kell mennem.
2024. máj. 30. 18:40
 10/30 anonim ***** válasza:
62%
#8, Vagyis nőellenes, régimódi fószer vagy, ahogy gondoltam. Ti vagytok már túltolva, nektek kéne pszichiáterhez rohangálni és jobb lenne a világ is.
2024. máj. 30. 18:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!